EĞİTİM

BATMAN’DA TELAFİ EĞİTİM HAZIRLIĞI

Milli Eğitim Bakanlığı koordinasyonunda, Telafide Ben de Varım programı kapsamında ilimizde yürütülecek çalışmalar, değerlendirme toplantında ele alındı.

BATMAN’DA TELAFİ EĞİTİM HAZIRLIĞI
23-06-2021 12:32
BATMAN
Google News

 

Milli Eğitim Bakanlığı koordinasyonunda, İçişleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın işbirliğiyle 5 Temmuz–31 Ağustos tarihlerinde öğrencilerin fiziksel, sosyal-duygusal ve akademik gelişimlerini bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif eğitim faaliyetleri ile desteklemek amacıyla hazırlanan Telafide Ben de Varım programı kapsamında ilimizde yürütülecek çalışmalar, değerlendirme toplantında ele alındı.

EKSİK KALAN KONULARIN TELAFİSİ YAPILACAK

Telafide Ben de Varım programına ilişkin açıklama yapan Vali Hulusi Şahin “Milli Eğitim Bakanlığımızın Covid–19 nedeni ile geçtiğimiz eğitim-öğretim yılında eksik kalan konuların ya da eğitimin içerisinde olan temel birtakım becerilerin elde edilmesinde yaşanan zorlukların giderilmesi için ortaya koyduğu bir inisiyatif bu” dedi.

ÖĞRENCİLERİN TESİSLERDEN EN İYİ ŞEKİLDE FAYDALANMASI SAĞLANACAK

İlimizin yüzme havuzu, spor salonu ve konferans salonu bakımında zengin bir şehir olduğunu belirten Vali Şahin, ilgili kurumların koordineli şekilde tesis merkezli program yapılmasını, program süresince bu tesislerden en iyi şekilde faydalanılmasını istedi.

Konuşmaların ardından Milli Eğitim Müdürlüğü Yetkilileri tarafından programa ilişkin yapılan sunumunun ardından, gerçekleştirilecek telafi eğitimleri için etkinlik programı belirlendi.  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete