GÜNDEM

BATMAN’DA ÜRETİLEN GÜMÜŞLER, 500 NOKTAYA SATILIYOR

Batman’da yaklaşık 32 yıldır faaliyet gösteren Zeki Gümüşçülük, atölyesinde ürettiği birbirinden zarif ürünleri Doğu ve Güneydoğu’da 500 noktaya satıyor.

BATMAN’DA ÜRETİLEN GÜMÜŞLER, 500 NOKTAYA SATILIYOR
04-09-2016 21:38
Google News

Bölgenin tek İSO 9001 belgesine sahip Zeki Gümüşçülükte, bin bir emek verilerek üretilen yaklaşık 20 bin takı ve tasarım ürünü mevcut. Üretim atölyesinde onlarca aşamadan geçirilen gümüş takılar tezgahlarda vatandaşların beğenisine sunuluyor. Usta ellerde emek verilerek hazırlanan binlerce ürün Batman dışında 500 satış noktasına tezgahlarda yerini alıyor. İl dışından alınan külçe gümüşler üretim atölyesinde kuyumcu titizliği uygulanarak hayat buluyor. İnce işçiliğin uygulandığı külçe gümüşler ile kişiye özel tasarımlar da yapılıyor.

“BİZ TAKI VE TASARIMDA HAYALLERİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Zeki Gümüşlüğün yönetici Aykut Turan, yaklaşık 32 yıldır kuyumculuk ve gümüşçülük yapıklarını belirterek, takı ve tasarım alanında kişilerin hayallerini gerçekleştirdiklerini söyledi. Bölgede üretim yapan tek atölye olduklarını anlatan Turan “Bu bölgede üretim yapan ve toptan satış yapan biziz. Bu alanda marka haline geldiğimizi düşünüyorum. Ürettiğimiz ürünleri kendi iş yerimizde ve bununda dışında 500 noktada satışını yapıyoruz. İnternet üzerinden de sipariş alıp ürünlerimizi pazarlıyoruz. Kişiye özel tasarımlarımız var. Atölyemizde deneyimli çalışanlarımız var”dedi. Türkiye’nin farklı şehirlerinde açılan fuarlara katıldıklarını dile getiren Turan, bu fuarlarla Batman’ı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını kaydetti. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete