GÜNDEM

Batman’da yeni proje

Batman’da kurulması planlanan Batman Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile ilgili toplantı, Vali Ekrem Canalp Başkanlığında gerçekleştirdi.

Batman’da yeni proje
12-07-2023 12:45
12-07-2023 11:14
BATMAN
Google News

Toplantıya Vali Yardımcısı Kadir Kılıç, Tarım Müdürü Mehmet Aydın, Özel İdare Genel Sekreteri A. Kadir Özer, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü Muzaffer Özkan, Ziraat Odası Başkanı Nizamettin Aydiş ve Batman Hal Komisyoncular Derneği Başkanı Abit Taymur katıldı. Toplantıda, ilimizde kurulacak olan büyük ölçekli Sera Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili yapılan çalışmalar, Sera Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulacağı muhtemel alanlar ve gelinen aşamalarla ilgili görüş alışverişi yapıldı. (Necdet Çakır)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
O zamanlardan biri...
O zamanlardan biri... 10 ay önce
9 yıl önce, saçma sapan tarımsal, hayvansal, otel vb projelere hiçbir fayda sağlamayacaklarını bile bile her yıl milyonlarca lira para harcayıp bazı zenginleri daha da zengin edeceğinize gelin bu projelere harcanan bir yıllık para ile organize sera bölgesi kurup 100lerce aileye ve mühendise iş imkânı sağlayalım dediğimde bazı başı büyükler hiç utanmadan "bu işten bizim faydamız ne olacak?" dediler. Ben de bu yüzden projeyi onlarla paylaşmaktan vazgeçtim. O gün bu projeyi kendileri için rant kapısı olarak görenler şimdi ise kendi büyük fikirleriymis gibi pazarliyorlar. Neden acaba? Yoksa bekledikleri rant fırsatı mi oluştu ????
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
9 Mayıs 2024 e-gazete