SPOR

BATMAN’DA YENİ RUKEN’LER YETİŞİYOR

Petrolspor’lu Ruken Tek, Dünya, Avrupa ve Balkanlarda Batman’ı en iyi şekilde temsil ederken, Batman’da yeni sporcuların yetiştirilmesi için Atletizm İl Temsilciliğinin çalışmaları da devam ediyor.

BATMAN’DA YENİ RUKEN’LER YETİŞİYOR
27-10-2020 15:30
Google News


RUKEN İLE GURUR DUYUYORUZ
Batmanlı Atlet Ruken Tek, Dünya ve Balkan İkinciliği, Avrupa Üçüncülüğü ve sayısız Türkiye derecesi alarak Batman’ı atletizm arenasında başarıyla temsil etti. Atletizm İl Temsilcisi Ufuk Başkut, Batman’da yeni Ruken’ler yetiştirdiklerini belirtirken “Batman olarak sporcumuz Ruken Tek ile gurur duyuyoruz. Dünya ve Balkan İkinciliği, Avrupa Üçüncülüğü ve sayısız Türkiye derecesi almak her sporcuya nasip olmaz. Ruken Tek kızımızın başarısı, sporcu kızlarımıza moral oluyor. Ruken Tek 12 kişilik bir ailenin çocuğu. Bu yıl Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümüne Birincilikle yerleşti. Yıllardır atletizm camiası olarak tek gayemiz, çocuk ve gençlerimizin başarılı bir sporcu olmalarını sağlamaktır” dedi.

İl Temsilcisi Başkut, desteklerinden dolayı TPAO Bölge Müdürü Mustafa Demir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, Spor Şube Müdürü Burak Eren, Petrolspor Baş Antrenörü Ümit Kemal Pişkin, Milli Sporcu Ruken Tek’in Antrenörü Sadullah Ergün ve Petrolspor Camiasına da teşekkür etti.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete