GÜNDEM

BATMAN’DAN ÇİN’E…

“Dünyanın Masacısı” sloganı ile her geçen gün daha da büyüyen Raudi, bu sene 41.’si düzenlenen 2018 Çin Uluslararası Mobilya Fuarı’nda yemek masaları, sandalye, TV mobilyası ve chester gruplarını tüketicileriyle buluştu.

BATMAN’DAN ÇİN’E…
20-03-2018 20:28
Google News

RAUDİ, ÇİN’DE STANT AÇTI

18–21 Mart tarihleri arasında Çin’in Guangzhou Şehrinde düzenlenen, dünya mobilya sektörünün buluştuğu, uluslararası sektörde en önemli ilk üç fuardan biri olan Çin Uluslararası Mobilya Fuarı'nda (CIFF) dünyanın masacısı Raudi de yer aldı. 20 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Raudi, gelişen teknolojiler ve bu gelişimlerin günlük hayata yansımalarını takip etme olanağıyla sergilediği yenilikçi ve modern ürünlerini özel tasarımlı standıyla ziyaretçilerle buluşturdu. Kendi tasarımlarını üreten, yurt içi ve yurt dışında birçok ülkeye ihraç eden Raudi, ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördü.

“GLOBAL MARKA YARATIYORUZ”

Perakende sektörü dinamikleri ile yürüyen bir şirket olduklarının altını çizen ve Batman’daki modern fabrikaları ile her geçen gün tüketicisini kusursuz ürünlerle buluşturan Raudi Genel Müdürü Nihat İpekyüz “Çin ve benzeri fuarların etkisi her geçen gün daha da artıyor. Bu yoğun ilgiyle birlikte global marka yaratmanın gerektirdiği şekilde hareket ediyoruz. 18–21 Mart'ta Çin Guangzhou Mobilya Fuarı'nda, Türk markasının gücünü dünyaya kanıtlama gayreti içerisinde olduk. Fuar süresince, Raudi ustalığıyla tasarlanan ürünlerimizi, yurtdışındaki yaygınlığımızı ve yatırımlarımızı, uluslararası pazarlara tanıtmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadık. Yeni pazarlara açılarak; dünyada yayılmaya ve Raudi markamızı uluslararası arenada daha fazla duyurmaya devam edeceğiz” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete