HASANKEYF

BATMAN’DAN CNN’E SERT TEPKİ!

CNN TÜRK Kanalının, Hasankeyf’te bir gurup kursiyerin bilgisayar eğitimini canlı yayın ile tüm dünyaya servis ederek, Batmanlıların sanki ilk defa internetle tanıştığını lanse etmesi, sosyal medyada tepkilere yol açtı.

BATMAN’DAN CNN’E SERT TEPKİ!
06-08-2017 20:36
Google News

BATMANLILAR ÇİLEDEN ÇIKTI

CNN TÜRK Muhabiri Cansu Karadan’ın Hasankeyf’te bulunan bir mağarada yaptığı canlı yayın, tepkilere yol açtı. “Mağarada internet eğitimi” ve “Batmanlılar dijital dünya ile tanışıyor” kajeleriyle tüm dünyaya Batmanlıların ilk defa internetle tanışmış gibi gösterilmesine sosyal medya üzerinden tepki gösterildi. Yapılan canlı yayında “Onlar internet nedir, ne işe yarar bilmiyor” sözleri ise adeta çileden çıkardı.

“BATMAN’I KASITLI KARALIYORLAR”

Sosyal medya üzerinden CNN TÜRK canlı yayınına set tepki gösteren Batmanlılar, yayının kenti karalama amaçlı yapıldığını ileri sürdü. Batman Sosyetesi kullanıcı adıyla sosyal duruma tepki gösteren sosyal medya kullanıcısı “Hasankeyf'te sözde bir proje kapsamında internet eğitimi veriliyor. Öncelikle sırf medyanın ilgisini çeksin diye mağarada eğitim planlayan proje uygulayıcılarını kınıyoruz. Başka yer mi kalmadı, sırf gündem olmak için Batman'ı tüm dünyaya böyle tanıtıyorsunuz” derken bir başka kullanıcı ise “Batman’ı karalamak için ellerinden gelen her şeyi yapmaya başladılar. Şimdi ise bizleri cahil olarak tüm dünyaya göstermeye başladılar” dedi. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete