SPOR

BATMAN’DAN GOL SESİ ÇIKMADI

Petrolspor : 0 Dersimspor : 0

BATMAN’DAN GOL SESİ ÇIKMADI
22-11-2015 18:10
Google News

AKEMLER : Erkoç Doğan** Çağlar Yıldız** Tunay Ateş**

PETROLSPOR: Süleyman Kasap** Ramazan Eraslan** Onur Şirin*** Enes Köylü** Halil Aşut** Sebahattin Usta** Emre Yakut* (Dk. 67 Cenk Cengiz**) Muhammed Kalkan** Tolga Yıldız** Celal Geyik* (Dk. M. Yılmaz**) Samet Taş* (Dk. 27 Vedat Aydın*)

DERSİMSPOR: Ahmet Doğan*** Özkan Yılmaz** Erhan Gözetlik*** Doğancan Memicil ***Emrah Dursun** Özkan Yılmaz*** Rıdvan Sönmez* (Dk. 35 Emrah Tankişi**)  Zeki Sinanoğlu** İbrahim Yay** Eren Gözetlik** Muhammet Akyıldız** (Dk. 79 Yusuf Kaymaz*)      

Teknik direktör değişikliği ile umutların arttığı Petrolspor, İskenderunspor mağlubiyeti ve dünde Dersimspor beraberliği ile taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Teknik direktör Cengiz Seçsev yönetiminde 3. maçına çıkan Petrolspor Dersimspor karşısında vasat bir futbol oynadı. İlk yarısı orta alan mücadelesi şeklinde geçerken her iki takımda gollük pozisyonlara giremedi. Aykut Karaman ve Feazlı Ayan’ın kart cezalısı olduğu karşılaşmada Petrolspor 90 dakika boyunca top çeviremeden Dersimspor’un kapanan defansını açamadı.

VASAT FUTBOL

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 neticelenirken Batmanlı futbolseverler karşılaşmanın 2. devresinde farklı bir oyun beklerken, karşılaşmada değişen bir şey olmadı. İkinci devrede her iki takımda net birer golden olurken, 90 dakika orta alan mücadelesi şeklinde geçti. 90 dakika sonunda 16 Mayıs Şehir stadında gol sesi çıkmazken her iki takım puanları paylaştı. Petrolspor dersim beraberliği ile 15 puana yükselirken, bu hafta sonu deplasmanda Antalya Manavgatspor ile karşılaşacak.  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete