SPOR

Batman’dan Ordu'ya transfer

Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının skorer oyuncusu Beytullah Temiz, Süper Lig’de mücadele eden Ordu'ya transfer oldu.

Batman’dan Ordu'ya transfer
27-08-2022 12:09
27-08-2022 12:11
Google News

VEDA EDİYORUM

17 yıldır Batman’ı temsil eden başarılı sporcu, yeni sezonda Ordu Büyükşehir Takımının forması giyecek. Beytullah Temiz, yaptığı açıklamada “17 sezondur aile olarak gördüğüm Batman 'a veda ediyorum. Ardımda güzel şeyler bıraktım, çok şey öğrendim. Batman Engelliler Spor Kulübü, engelliye, spora destek veriyor. Yarattığı farkındalık için müteşekkirim” dedi.

TEK GAYEMİZ, ENGELLİLERE SPORU SEVDİRMEK

Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Nasreddin Kaya, transfere ilişkin “17 yıldır takımımızda mücadele eden oyuncumuz Beytullah, Ordu Takımına transfer oldu. Kulübümüzde yıllardır verdiği mücadeleden dolayı kendisine teşekkür edip yeni takımında kendisine başarılar diliyorum. Oyuncumuz transferinde hiç bir bedel almaksızın oyuncumuzu yeni takımına gönderdik. Kulüp olarak tek gayemiz Batman’daki engelli bireylere sporu sevdirmek ve Batmanı mücadele ettiğimiz ligde en iyi şekilde temsil etmektir” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?