GÜNDEM

Batman'dan üç ustaya onur ödülü

Batman Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Batman Film Günleri kapsamında usta yönetmen Derviş Zaim ile usta oyuncular Perihan Savaş ve Halil Ergün’e onur ödülleri takdim edilecek.

Batman'dan üç ustaya onur ödülü
29-02-2024 04:00
28-02-2024 17:56
BATMAN
Google News

Bu yıl ilki düzenlenecek Batman Film Günleri için sayılı günler kalırken, etkinlik kapsamında verilecek onur ödülleri sahipleri de belli oldu. Bedrana, Kaşık Düşmanı, İpekçe ve Karılar Koğuşu gibi önemli filmlerdeki oyunculuğuyla hafızalara kazınan usta oyuncu Perihan Savaş ile Maden, Yol, Katırcılar ve Böcek gibi sinema klasiklerindeki performansıyla beğeni toplayan usta oyuncu Halil Ergün, aynı sahnede onur ödülü alacak. Yaşarken Ölmek, Sis, Kırlangıç Fırtınası ve Yaprak Dökümü gibi projelerde birlikte rol alan iki usta Batman Film Günleri kapsamında düzenlenecek aynı söyleşiye birlikte katılarak sinemaseverlerle buluşacak. Tabutta Rövaşata, Filler ve Çimen, Nokta ve Cenneti Beklerken gibi unutulmaz filmlere imza atan usta yönetmen Derviş Zaim de, son filmlerinden Flaşbellek ile Batmanlı sinemaseverlerin karşısına çıkacak.

SEDAT ANAR’DAN FİLM MÜZİKLERİ KONSERİ

Batman Belediyesi tarafından düzenlenen Batman Film Günleri, 1-3 Mart’ta düzenlenecek. Dördü yerli, ikisi yabancı olmak üzere altı uzun metraj filmin yer alacağı etkinlik gösterimleri Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde gerçekleşecek. (Belediye Basın)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete