GÜNDEM

BATMAN-DİYARBAKIR YOLUNDA PATLAMA

Diyarbakır-Batman Karayolu’nda bulunan Şehit Emniyet Amiri Murat Uçar Bölge Trafik Müdürlüğü yakınında patlama meydana geldi.

BATMAN-DİYARBAKIR YOLUNDA PATLAMA
15-08-2016 21:44
Google News

Alınan bilgiye göre, saat 13.15 sıralarında Diyarbakır-Batman Karayolu Bismil yol ayrımında bulunan Şehit Emniyet Amiri Murat Uçar Bölge Trafik Müdürlüğü’nün önünde bombalı araçla patlama meydana geldi. Polis ve sivil vatandaşların zarar gördüğü olayda, Emniyet binası kullanılamaz hale geldi.

BATMAN’IN YOLCU OTOBÜSÜNDE HASAR MEYDANA GELDİ

Batman’da faaliyet gösteren bir seyahat firmasına ait otobüs de patlamada zarar gördü. Patlamanın yaşandığı saatlerde karayolunda hareket halinde bulunan Star Batman Seyahat Firmasına ait yolcu otobüsünün camları, patlamanın etkisiyle kırıldı. Yolcular ise panik içerisinde otobüsü terk etti.

BATMANLI AVUKAT YARALANDI, ARACI ZARAR GÖRDÜ

Batman Barosu Yönetim Kurulu Üyesi, Uluslararası Af Örgütü ve Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Üyesi Avukat Erkan Şenses de patlama nedeniyle yaralandı. Özel aracıyla yoldan geçerken meydana gelen patlama nedeniyle yararlanan Avukat Şenses, sosyal medya hesabından dost ve arkadaş çevresini bilgilendirerek sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı. Şenses’in aracı ise patlama nedeniyle zarar gördü.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete