GÜNDEM

BATMAN, EMİT 2016 FUARINDA TANITILIYOR

28 Ocak 2016 tarihinde başlayan ve 31 Ocak 2016 tarihine kadar devam edecek olan İstanbul Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezindeki Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında Batman standı yoğun ilgi görüyor.

BATMAN, EMİT 2016 FUARINDA TANITILIYOR
28-01-2016 19:26
Google News

KONUKLARA ÇEŞİTLİ İKRAMLAR YAPILDI

Meşhur Sason balı, ceviz, pestil ve kuru üzüm ikramının yapıldığı standa Vali Yardımcılarından Şevket Ertuğ Aksoy, Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir ile bazı otellerin müdürleri ev sahipliği yaptı. Farklı tanıtım materyallerinin yer aldığı Batman standının çevresinde, tarihi Hasankeyf ile diğer ilçelerin tarihi mekânlarının fotoğrafları yer aldı.

AYDIN GÜLMEZ, STANDI ZİYARET ETTİ

Batmanlı İşadamı ve Petrolspor Kulübü Başkanı Aydın Gülmez de Emitt Fuarında Batman standını yalnız bırakmadı. Standı ziyaret eden Başkan Gülmez, arkasında isimlerin yazılı olduğu kırmızı-beyazlı formaları stanttakilere hediye etti. Vali Yardımcısı Şevket Aksoy ile kurum müdürlerine formalarını takdim eden Başkan Gülmez, Batman’ın tanıtımında emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete