GÜNDEM

BATMAN, EMITT FUARINA HAZIR

Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 28–31 Ocak tarihleri arasında İzmir Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat -EMITT fuarı için hazırlıklarını tamamladı.

BATMAN, EMITT FUARINA HAZIR
25-01-2016 19:43
Google News

207 metre karelik iki katlı alanda il ve ilçelerinin tarihini standa yansıtacaklarını söyleyen Kültür Müdürlüğü Yetkilileri, Batman Valiliği’nin de desteğiyle fuara renk katacak. Batman Valiliği ile Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün ortak hazırlığını yaptığı EMITT fuarı öncesinde Vali Yardımcısı Şevket Ertuğ Aksoy Başkanlığında Batman Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, Otel Yetkilileri, Seyahat Acente yetkilileri, turizm sektör temsilcileri ve Turizm Tanıtma Derneği yöneticileriyle birlikte toplantı gerçekleştirildi.

BATMAN FUARINDA SİKKE BASILACAK

İki katlı Batman standında selfie box çekimi ve yöresel kıyafetler ile sikke basımı gerçekleştirilecek. Batman standında tanıtıcı yayın ve promosyon tanıtım ürünleri de dağıtılacak. İki katlı 207 metre karelik 12 no’lu Batman standına İstanbul’daki Batmanlıları da davet eden Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı “Fuar, turizmin gelişmesine önemli katkılar sağlıyor. İstanbul-Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek fuara herkesi bekliyoruz” dedi. (Umut Ayaz)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete