GÜNDEM

BATMAN "EMİTT FUARI"NA KATILACAK

Batman Valiliği, 28-31 Ocak tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek "Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı"na (EMİTT) katılacaklarını duyurdu.

BATMAN "EMİTT FUARI"NA KATILACAK
20-01-2016 20:54
Google News

Kültür Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, her yıl İstanbul'da dünya ülkelerini buluşturan en büyük turizm fuarlarından olan EMİTT'in uluslararası turizm dünyasında büyük ilgi görmeye devam ettiğini bildirildi.

EKİN-ITE Group tarafından organize edilen EMİTT Fuarı'na ilişkin yapılan bilgilendirmede “Turizm sektöründe ziyaretçiler için EMİTT Fuarı, bölgenin en önemli buluşma noktasıdır. Sözünü ettiğimiz bölge Akdeniz, Ortadoğu, Güneydoğu Avrupa ve Asya'yı içine alan oldukça geniş bir coğrafyayı kapsıyor. Bu nedenle EMİTT sadece Doğu Akdeniz'in fuarı değil, bir dünya fuarı olarak görülmektedir. Biz de il Kültür Müdürlüğü olarak, ilimizin değerlerini turizmci ve tatilcilere takdim etmeye yönelik uzun yılından beri katıldığımız bu organizasyona, bu yılda etkili tanıtım faaliyetlerimizle katılıyoruz. İlimizin sembol değerleri, turistik görseller, el sanatları ürünleri ve hediyelik eşyalar sergilenerek, tanıtım filmi ve slayt gösterisi sunulacaktır. Ziyaretçilerimize de çeşitli ikramlar yapılacaktır" denildi.

Turizmcilerin ilgi odağı olan fuarı, İstanbul'da yaşayan Batmanlıların da ziyaret etmesi için İstanbul'daki Batman dernekleriyle diyalog kurulduğu belirtildi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete