GÜNDEM

BATMAN EMNİYET’İN BRİFİNGİ ÜRKÜTTÜ;

“Yakalanan 13 hırsızdan 10’u, 18 yaş altı”

BATMAN EMNİYET’İN BRİFİNGİ ÜRKÜTTÜ;
26-02-2018 19:07
Google News

Batman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekipleri, kentte meydana gelen hırsızlık olaylarına ilişkin operasyonlarını sürdürdü.

EVE GİREN HIRSIZ, ÇOCUK YAŞTA ÇIKTI

Batman Kültür Mahallesindeki bir evden 650 TL, 2 adet cep telefonu, 2 adet yüzük ve 5 adet tespih çalan şahıslar, polislerce takibe alındı. Yaşı küçük 1 şüpheli, gözaltına alındı.

YÜZÜK HIRSIZI DA ÇOCUK YAŞTA…

Ziya Gökalp Mahallesindeki bir evden 1 adet yüzük çalan yaşı küçük 1 şüpheli de ekiplerin takibine takıldı. Şüpheli, ifadesinin ardından adli makamlara sevk edilmiştir.

KREŞ’İ SOYARKEN YAKALANDILAR

Pınarbaşı Mahallesindeki çocuk kreşine hırsızlık amacıyla giren yaşı küçük 4 şüpheli, suçüstü yakalandı. Şahıslar, ifadeleri alındıktan sonra adli makamlara sevk edilmiştir.

KREŞİ SOYMAYA ÇALIŞIRKEN YAKALANDILAR

Çarşı Mahallesindeki pasajda bulunan iki işyeri soyuldu. Hırsızlık Büro Amirliği’nce suçüstü yakalanan 1 şüpheli, ifadesi alındıktan sonra adli makamlara sevk edildi.

EVİ SOYARKEN YAKALANDI

Bahçelievler Mahallesindeki bir eve hırsızlık yapmak için giren 1’i yaşı küçük 2 şüpheli, Hırsızlık Büro Amirliği’nce suçüstü yakalandı. Şahıslar, gözaltına alındı.

İKİ İŞYERİNİ SOYAN HIRSIZ, GÖZALTINA ALINDI

İki işyerini soyan 1 şüpheli, Hırsızlık Büro Amirliği’nce gözaltına alındı. Şüpheli, ifadesi alındıktan sonra adli makamlara sevk edildi. 

YAŞI KÜÇÜK YANKESİCİ, KISKIVRAK YAKALANDI

Çarşı Mahallesindeki bir ayakkabı mağazasında yankesicilik yapan yaşı küçük 1 şüpheli, Yan-Dol Büro Amirliği’nce gözaltına alındı.

KOZMETİKÇİDE YANKESİCİLİK YAPAN 2 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Çarşı Mahallesindeki bir kozmetikçide alışveriş yapan müşterinin 150 TL’si çalındı. Olayla ilgisi bulunan 1’i yaşı küçük 2 şüpheli, gözaltına alındı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete