GÜNDEM

“BATMAN, EN ŞANSLI İLLERDEN BİRİ”

İl Genel Meclisi Başkanı Abdulvahap Akbaş, köylere yapılan hizmet ve yatırımları değerlendirirken “Batman, Güneydoğu Bölgesi İllerine bakılınca, en şanslı illerden biri” dedi.

“BATMAN, EN ŞANSLI İLLERDEN BİRİ”
09-12-2020 19:51
Google News


 “HİZMET GÖTÜRMEDİĞİMİZ KÖY YOK”
Göreve başladıklarından bu yana yaptıkları hizmetleri gazetemize açıklayan Akbaş, köylere hizmet gitmediğini iddia eden bazı siyasi partileri eleştirirken “İl Özel İdare Ekipleri, yaz kış demeden canla başla çalışıyor. Hizmet götürmediğimiz köylerimiz kalmadı. 284 köy 285 mezramıza siyaseti düşünmeden eşit hizmet vermeye çalışıyoruz. Bu yıl 105 km BSK asfalt, 35 km. beton asfalt yaptık. Tabi önceliğimiz grup yollarıdır. Toplamda 3040 km yolumuz var. Bunun yanında 298 km köy içi yolları yapmışız” dedi.

“EKİP RUHU İLE ÇALIŞIYORUZ”
İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer’in koordinatörlüğünde, özel idare ekipleri çalıştıklarını belirten Akbaş, “Sayın valimiz, Milletvekilimiz, meclis üyelerimiz ve özel idare çalışanlarımız ile ekip ruhuyla çalışıyoruz. Öncelikli sorunları tespit edip, plan ve program dâhilinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Her ilçede şantiyemiz var. 400 yakın personelimiz var. Araç parkımızdaki eksiklikleri bu yıl içerisinde giderip, sorunsuz bir kış dönemini atlatacağımıza inanıyorum” dedi. 

“ÖNCELİĞİMİZ İÇME SUYU”
Köylerde içme suyu probleminin kalmaması için özveriyle çalıştıklarını ifade eden Akbaş, “Bu yıl köylerimize 7 içme suyu sondajı yaptık. Bunun yanında suların klorlanması için ekiplerimiz yoğun bir çalışma içerisinde. Köylülerimize temiz su içirme çabasındayız” dedi.

“SORUNLARI TESPİT EDİYORUZ”
İl Özel İdare Meclis Üyeleri ve muhtarlarla rutin toplantılar yapıp, sorunları tespit ettiklerini belirten Akbaş, “Muhtarlarımız ile birebir görüşmelerinin yanı sıra toplantılar yapıyoruz. Bunun yanında kaymakamlarımızdan köylerimizin sorunlarını alıp, öncelik sırasına koyuyoruz. Köylere hizmet getirme anlamında Batman, en şanslı illerin başında geliyor. ” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete