GÜNDEM

Batman Esnafına ‘verimli’ eğitim

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Ticaret İl Müdürlüğü iş birliğinde esnafa yönelik e-ticaret, dijital dönüşüm, etkili iletişim ve beden dili eğitimi verildi.

Batman Esnafına ‘verimli’ eğitim
30-05-2022 10:48
30-05-2022 14:08
BATMAN
Google News

ETKİNLİĞİ İLGİ YOĞUNDU

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde gerçekleştirilen eğitime Ticaret İl Müdürü Şehmus Kalkan, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ömer Faruk Özel, Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve esnaf katıldı.

ESNAFA İLETİŞİM EĞİTİMİ VERİLDİ

Programda İletişim Uzmanı Uğur kurt, beden dili ve iletişim konularında esnafa teorik ve uygulamalı eğitim verdi.

NLK SOFT TARAFINDAN SUNUM YAPILDI

Etkinlikte Gaziantep merkezli olup dünyanın faklı yerlerine e-ticaret hizmeti sunan NLKSOFT Firmasının Sahibi Nalan Kurt ve Firma Yöneticisi Bekir Doğan tarafından e-ticaret sistemine ilişkin sunum yapıldı. Firma Sahibi Kurt, Batman’da e-ticaret sistemi kurmak isteyen esnafa her türlü desteği vereceklerini kaydetti.

ESNAFIMIZIN GÜÇLÜ OLMASINI İSTİYORUZ

Oda Başkanı Çiftçi de teknoloji ile bütün dünyada ve özellikle ticaret alanında büyük bir değişim ve dönüşümün yaşandığını aktarırken “Esnafın bu değişimden olumsuz etkilenmemesi için çalışıyoruz. Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak bu konuda sorumluluk alıyor ve dijitalleşme eğitim seminerleri veriyoruz. Eğitim seminerleri ile esnafımızın dönüşen ticari alanlara hazırlamak ve bu alanlarda aktif bir rol almaları için teşvik etmek istiyoruz. Bu tür etkinliklerin teknik gelişimlere paralel olarak yapmaya devam edeceğimizi belirterek programın faydalı olmasını diliyorum” dedi. Çiftçi, eğitimin verimli geçtiğini kaydetti. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete