GÜNDEM

BATMAN FİNALE KOŞUYOR

GM Turizm ve Yönetim Dergisi tarafından bu yıl 7.si gerçekleşecek olan Quality Management AWARDS’e Batman’ı temsilen katılan Real Konak Hotel, ilk turda Güneydoğu’daki 20 büyük otel arasında ilk 8’e girerek, 2. tura girmeye hak kazandı.

BATMAN FİNALE KOŞUYOR
06-12-2016 21:04
Google News

Güneydoğu 1.’liği için yarışacak olan Batman Real Konak Otel, 7 bölge birincileri ile finalde oylamaya hak kazanacak. Güneydoğu’nun en prestijli otelleri arasında yer alarak, Batman’ın turizmine ciddi katkıları olan Real Konak Oteli, petrol kentinin yanı sıra oylamada tüm kesimlerden destek bekliyor.

“HEDEF BATMAN’I ZİRVEYE TAŞIMAK”

Hedeflerinin Batman’ın ismini turizmde zirveye taşımak olduğunu belirten Otel Koordinatörü Hüseyin Aslan “Turizm endüstrisinde kaliteyi yönetmenin önemini vurgulamak amacıyla düzenlenen bu ödül töreni, Türkiye turizminin en kapsamlı ödül törenidir. Türkiye’nin en prestijli QM ödülleri yarışmasında Batman’ı temsil ederek 1. turu geçtik. 2. turu da geçip 7 bölge birincisi ile yarışıp, Türkiye’de 1 numara olmak istiyoruz. Bunun için herkesin telefon veya internetlerinden girip, otelimize oy vermelerini bekliyoruz” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete