GÜNDEM

BATMAN FUARI SONA ERDİ

Batman tarihinde ilk niteliği taşıyan fuarın kapanışı dün yapıldı. Batman Belediyesi’nce zemini asfaltlanan Şehir Otogarı yanındaki alanda açılan ve 4 gün süren fuarda, 200 firma, 400 marka ile stant açtı.

BATMAN FUARI SONA ERDİ
17-09-2017 22:13
Google News

Gümrük Bakanı Bülent Tüfenkci ve Tarım Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba tarafından açılışı yapılan fuarda Valilik, Belediye, Batman Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ile Ziraat Odası görev aldı.

50 BİN ZİYARETÇİ...

Fuarın verimli geçtiğini belirten Ziraat Odası Başkanı Nizamettin Aydiş “4 gün boyunca fuarda 50 bin ziyaretçi ağırladık. İlk fuar olması nedeniyle bazı eksikliklerimiz oldu. Ama önümüzdeki sene bunları da gidererek yeni fuarlara ev sahipliği yapacağımızı umuyorum. Fuar etkinliğinde emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Fuarın girişine 2 noktada, arama noktası kuruldu. Ziyaretçiler, üstleri arandıktan sonra fuar çadırına giriş yaparken, araçlar da otopark girişinde didik didik arandı.

FARKLI İLLER STANT AÇTI

Batman’da açılan Mobilya, İnşaat ve Tarım Fuarına, Aydın, Trabzon, Siirt, İstanbul, Mardin, Siirt illeri stant kurdu. İlere ait tarım ürünleri, elektronik ürünler ve gıda ürünleri, stantlarda sergilendi. Konuklara kahve, çay, çerez ve pasta ikramları yapıldı.

“FUAR SAYESİNDE BATMAN’I TANIDIK”

Batman Fuarında yer alan Trabzon Beşikdüzü Stant Sorumlusu Batuhan Güdü “Batman’a ilk defa fuar sayesinde geldim. Standımızda Trabzon’un yerel ürünleri sergilenmektedir. Burada yoğun ilgiyle karşılaştık” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
6 Mayıs 2024 e-gazete