GÜNDEM

BATMAN, GÜLİSTAN’DAN İBARET DEĞİL…

BATMAN, GÜLİSTAN’DAN İBARET DEĞİL…

BATMAN, GÜLİSTAN’DAN İBARET DEĞİL…
17-12-2014 17:31
Google News

Meydan Mahallesi sakinleri, Eski Hal arkası Halkbank yanındaki sokağın restore edilerek Batman’a tekrar kazandırılmasını istiyor.

Batman’ın sadece Gülistan Caddesi ve Sanat Sokağı’ndan ibaret olmadığını açıklayan mahalle sakinleri “Gülistan Caddesi ve Sanat Sokağı’nı nasıl ki restore edip Batman’a kazandırmışlarsa, bu sokağı da restore edip düzenleme yaprak Batman’a kazandırsınlar. Bu şekilde kentin her noktasını canlı hale getirmiş olacaklar. Böylece buradaki esnaf da kazanmış olacak. Bu konuda Belediye ile görüştük. Bize bu konuda söz verdiler ama henüz çalışmalar başlamadı. Eğer bir çalışma yapılacaksa daha fazla zaman kaybetmeden bir an önce bu projenin hayata geçirilmesini istiyoruz” dedi.

ÇÖPLER TOPLANSIN

Eski Hal’in yanında bulunan sokağın çöplüğe döndüğünü söyleyen mahalle sakinleri “bu sokak restore edilecek diye beklerken, biz hala çöp sorunuyla boğuşuyoruz. Sabahtan akşama kadar bu sokakta biriken çöpler ve yayılan pis kokular, Batman’a yakışmıyor. Bu konuda yapılacak çalışmaların hızlandırılmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?