GÜNDEM

BATMAN HAVALİMANI, BAŞBAKANA SORULDU!

HDP Milletvekili Saadet Becerikli, Batman Havalimanı ile ilgili sorunları, Başbakan Binali Yıldırım’a soru önergesi olarak yöneltti.

BATMAN HAVALİMANI, BAŞBAKANA SORULDU!
27-01-2017 22:11
Google News

Batman Havalimanında sefer sayısının azlığı ve yüksek bilet fiyatlarına dikkat çeken Milletvekili Becerikli “Türk Havayolları’nca sadece Ankara ve İstanbul’a sınırlı sayıda uçak seferi yapılıyor. Batmanlılar, sefer sayısının azlığı ve bilet fiyatlarının yüksek olması nedeniyle ulaşımlarını çevre illerin havaalanlarında gerçekleştiriyor.

Pist onarımı için 2015 yılında tadilata alınan Batman Havalimanında mevcut sefer sayıları azaltıldı. Batmanın nüfusu ve çevre il-ilçelerden gelen yolculara göre havaalanında sefer sayısı yetersizdir.

Bu bağlamda Batman Havalimanında haftada kaç sefer yapılıyor, bu sayı talebi karşılıyor mu? İstanbul Sabiha Gökçen ve Ankara Esenboğa Havalimanlarına planlanan uçuş seferleri neden iptal edilmiştir? Ankara ve İstanbul dışındaki şehirlere aktarmasız uçuş seferleri düzenlemeye dönük herhangi bir çalışmanız var mıdır? Batman’da uçak fiyatlarının düzenlenmesine dönük bir çalışmanız var mıdır?” sorularını yöneltti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete