GÜNDEM

BATMAN HAVALİMANI TWİTERDE GÜNDEM OLDU

Uluslararası Sanatçı Batmanlı Ahmet Güneştekin, Batman’ın havalimanı sorunlarını sosyal medya hesabından paylaşarak, gündemleşmesini sağladı.

BATMAN HAVALİMANI TWİTERDE GÜNDEM OLDU
17-07-2019 19:39
Google News

Güneştekin, sosyal medya hesabından “Dünyanın en büyük havalimanı ve en büyük uçak filosu iddiasında olacaksınız, 600 bin nüfuslu Batman’ın bütün uçuşlarının dolu olmasına rağmen seferleri azaltıp halka eziyet edeceksiniz. En Büyük olmak bu mudur? Lütfen bunun siyasi bir karar olmadığını gösterin!” sözlerini, Ulaştırma Bakanlığını etiketleyerek paylaştı.
BATMANLILAR CEZALANDIRILIYOR MU?
Güneştekin’den sonra Gazeteci İsmail Saymaz “31 Mart’tan önce İstanbul’dan Batman’a günde dört uçak kalkarken, bu sayı bir uçağa düşürülmüş. Nüfusu bir milyonu geçen şehirde günler öncesinden bilet bulunamıyor. Bu yol otobüsle 22 saat sürüyor. Maksat nedir? Batmanlılar oy tercihlerinden ötürü cezalandırılıyor mu?” yorumunu paylaştı.
İSMAİL KÜÇÜKKAYA DA GÜNEŞTEKİN’E DESTEK ÇIKTI
Fox TV sunucusu Gazeteci İsmail Küçükkaya da “Ahmet Güneştekin’e sordum. Batman’a uçakta yer bulamıyoruz, Diyarbakır’a gidip, karayolu ile Batman’a geçmek durumunda kalıyoruz dedi. Batmanlı Kardeşlerimiz uçak seferlerinin azaltılmasından yakınıyor ve sefer sıklığının eskisi gibi olmasını istiyorlar. Müze projesi için sıklıkla Batman’a giden dünya çapındaki sanatçımız Ahmet Güneştekin, Batmanlıların THY sefer sayılarını eski sıklığına döndürsün çağrısına kulak veriyor. Güneştekin o sesi duyuruyor” sözleriyle Güneştekin’e destek çıktı.
STK’LAR DA EYLEM HAZIRLIĞINDA
Sivil Toplum Kuruluşları da Batman’da uçak seferlerinin az olması ve bilet fiyatlarının yüksek olması nedeniyle bugün saat 17.00’de Batman Havalimanında eylem yapacak. Batman Ticaret ve Sanayi odası (BATSO) Başkanı Abdülkadir Demir’in çağrısı üzerine gerçekleştirilecek eyleme Batman Barosu da destek verecek

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete