SİYASET

“Batman’ı Ak belediyecilik ile buluşturmalıyız”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş “20 yılı aşan iktidarımızda temel amacımız, insanımızın en iyi şartlarda refah ve huzur içinde yaşamasıdır” dedi.

“Batman’ı Ak belediyecilik  ile buluşturmalıyız”
03-01-2024 00:09
02-01-2024 20:10
Google News

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, temaslarda bulunmak üzere Batman’a geldi. Batman Valisi Ekrem Canalp tarafından karşılanan Bakan Göktaş'a, yöresel kıyafetli iki çocuk tarafından çiçek takdim edildi.

Vali Canalp'tan kentteki çalışmalara ilişkin bilgi alan Göktaş, AK Parti İl Başkanlığında partililerle bir araya geldi. Batman'da bulunmaktan memnuniyet duyduğunu belirten Bakan Göktaş, "20 yılı aşan iktidarımızda temel amacımız, insanımızın en iyi şartlarda refah ve huzur içinde yaşamasıdır” dedi.

BATMANI AK BELEDİYECİLİK İLE BULUŞTURMALIYIZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Türkiye Yüzyılı vizyonuyla yola devam ettiklerini belirten Göktaş “Tarihi ve kültürel güzelliklerle dolu Batman'ı da sizlerle birlikte AK belediyecilikle buluşturmalıyız. İnanıyorum ki vatandaşlarımızın talep ve istekleri doğrultusunda AK Parti kadrolarıyla Batman yeniden inşa edilecektir. Yerel seçimlerde hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Sizin nezdinizde bütün teşkilatımızın üstün bir gayretle çaba sarf edeceğine inanıyorum” dedi.(AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
3 Nisan 2024 e-gazete