SİYASET

“BATMAN’I DİNLEMEYE GELDİK”

AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, "STK Buluşmaları"nın 60. Toplantısına katılmak üzere Batman’a geldi.

“BATMAN’I DİNLEMEYE GELDİK”
29-12-2017 16:38
Google News

“TALEPLERİ CUMHURBAŞKANIMIZA İLETECEĞİZ”
İlk olarak Vali Ahmet Deniz’i ziyaret ederek, şeref defterini imzalayan Karacan “Sayın Valimizden il ile ilgili bazı görüşleri, düşünceleri alıp, daha sonra da sivil toplum örgütleriyle Batmanla ilgili neler yapabiliriz, Batman'a daha çok nasıl hizmet götürürüz bunları belirleyip Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sunacağız. Akabinde de talimatlarını bekleyeceğiz. Bunun için buradayız” dedi.
İKİNCİ ZİYARET BELEDİYEYE
Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy'u da ziyaret eden Karacan, yapılan görevlendirme ile Batman'ın bir şantiyeye dönüştüğünü dile getirerek “Belediye Başkan Vekilimizin şehirdeki hizmetlerini gördük. İnşallah daha güzel hizmetlere vesile olur” dedi.

STK TEMSİLCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ
Valilik ve Belediye ziyaretlerinin ardından TP Kristal Park’ta STK temsilcileri ile bir araya gelen Karacan, kentin gelişimine katkı sunmak için STK'ları dinlemeye geldiklerini belirterek “Bugün Batman'ı dinlemeye geldik. Dakikalarca sizlere konuşmaya gelmedik. Sayın Cumhurbaşkanımızın, Genel Başkanımızın selamlarını getirdik. Buradan sizlerden alacağımız bilgileri MYK'da Genel Başkanımıza sunmak için buradayız. Batman'a nasıl fayda sağlayabiliriz, Batman'ın gelişimine nasıl etki edebiliriz. Bunun için buradayız. İlin sorunlarını yaşayanla sizlersiniz. Bizlerin gözünden kaçabilir. Sizler buradasınız, unutabiliriz veya bize göre öncelik olmayabilir ama burada yaşayan sizlersiniz. Sizlerin önceliği bizlerin önceliğidir. İstişare sünnettir, biz de istişare etmeye geldik, sizi dinlemeye geldik” dedi. STK temsilcileri, kentte gördükleri eksiklikler hakkında Karacan’a bilgi vererek, çözüm önerilerini sundu. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete