SİYASET

“Batman’ı yatırımcı dostu bir şehir yapalım”

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile birlikte Necat Nasıroğlu Külliyesi Hatice Nasıroğlu Konferans Salonu'nda düzenlenen Biz Büyük Bir Aileyiz Buluşmasına katıldı.

“Batman’ı yatırımcı dostu bir şehir yapalım”
03-01-2024 15:10
03-01-2024 15:08
BATMAN
Google News

Programda konuşan Milletvekili Nasıroğlu, üretim dostu ve yatırımcı dostu bir şehir olmamız gerektiğini ve kurum müdürleri, STK ve vatandaşlara önemli görevler düştüğünü belirtti. Nasıroğlu “Girişimci ve işletmelerin üretim ve istihdama yönelik projelerine destek olalım. Bu noktada kurum müdürlerine, idarecilere ve vatandaşlarımıza önemli görevler düşüyor. Batman'a gelen yatırımcıların sorunlarını çözmeliyiz. Yatırımcının ihtiyaçlarına ve taleplerine öncelik verip sorunlarının çözümü noktasında yardımcı olursak şehrin ekonomik potansiyelini artırmış oluruz. Hep beraber bu kenti yatırımcı dostu bir şehir yapalım” dedi.

YENİ OSB ALANLARIYLA YATIRIMCININ YOLUNU AÇMALIYIZ

Yatırımcıların taleplerine yetişebilmek adına Batman'da OSB'lerin sayısını artırmak istediklerini belirten Nasıroğlu “Batman'ı dışarıdan iş gücü ihraç eden bir kent haline getireceğiz. Çocuk ve gençlerimiz şehrimizin en büyük gücüdür. Onlara yatırım yaparsak ileride Batman bölgenin parlayan yıldızı olur. Bizler çocuklarımıza ve gençlerimize sahip çıkmalıyız. Çocuklarımız için fedakârlık yapıp geleceğe emin adımlarla yürümemiz lazım. Her toplum, geleceğini emanet edeceği nesilleri milli ve manevi değerlerine bağlı imanlı, ihlâslı, donanımlı, bilgili ve akıllı bireyler yetiştirmeyi hedef edinmek zorundadır” dedi.

GENÇLERİMİZE YATIRIM YAPARSAK NİCE AZİZ SANCARLAR ÇIKAR

Batman'ın gelecek 30 yılı için planlamalar yaptıklarını anlatan Nasıroğlu “Teknoloji ve yazılım ülkemizde ve dünyada vazgeçilmez bir güç haline geldi. Bundan dolayı gençlerimizi teknolojiyle, dijital ve mobil dünyayla buluşturmayı hedefliyoruz. Sadece teknolojiyi kullanan bir gençlik değil, teknolojiyi icat eden yazılım ve kodlama yapabilen bir gençlik olmalı. Biz gençlerimize yatırım yaptıkça bu ülkeden daha nice Aziz Sancarlar, çıkar. Bilim ve teknolojiye yön veren nesilleri yetiştirmek adına Batman'da bilim ve teknoloji sınıfları kurduk” dedi. (Adnan Ayaz/Batman Sonsöz Gazetesi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete