SPOR

Batman İESK, süper lig’e yükseldi

Batman İESK Futbol Takımını 13 yıldır gönüllü çalıştıran Teknik Direktör Osman Seyrek, takımı süper lige taşıdı.

Batman İESK, süper lig’e yükseldi
13-05-2024 13:09
13-05-2024 13:11
BATMAN
Google News

Türkiye İşitme Engelliler Futbol Federasyonu 1. Lig D Grubunda mücadelen Batman İESK Futbol Takımı grubunu lider olarak tamamlayıp, Süper Lige adını yazdırdı. Şanlıurfa’da son maçını Kahramanmaraş İESK ile oynayan Batman temsilcisi, şampiyonluk kupasını Batman’a getirdi. Teknik Direktör Osman Seyrek “Takım olarak lige zor şartlarda katılım sağladık. Yönetimimiz, teknik kadro ve sporcularımızla bir bütün olup, süper lige çıkmaya söz verdik. Çünkü hedefi büyük olmayanın başarısı da büyük olmazdı. Bu şampiyonlukta herkesin büyük emekleri var. Şimdi süper ligde kalıcı olmak için takıma daha çok sahip çıkma zamanı” dedi.

“SESSİZCE İNANDIK VE BAŞARDIK”

Batman İESK Kulübü Başkanı Ayhan Arı ise “Süper Lige çıkmamızda emeği ve katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Batman olarak büyük bir başarıya imza attık. Her maçımız final havasında geçiyordu. Batman’a 1. Lig değil, süper ligin yakışacağına inanıyorduk” dedi.

KOLAYI DEĞİL, ZORU BAŞARMAYI SEVİYORUZ

Takım Kaptanı Ramazan Altun ise “Batman’daki bütün işitme engelli kardeşlerimiz ve bütün halkımız adına gururluyuz” dedi.

Batman Valisi Ekrem Canalp, Hüda Par Batman Milletvekili Av. Serkan Ramanlı, CHP Mersin Milletvekili Av. Mehmet Emin Ekmen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdülkadir Özer, TPAO Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulüp Başkanı Mustafa Demir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, DEM Parti Batman Eşbaşkanı Songül Korkmaz, MHP Batman Merkez İlçe Başkanı Cahit Sevim, ASKF Başkanı Mahmut Akyol, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bilal Serik de takımı tebrik etti. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
7 Haziran 2024 e-gazete