GÜNDEM

Batman İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği

Batman İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği

Batman İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği
16-06-2016 03:05
Google News

S.No

Taşınmaz Numarası

Tapu Kaydı Mahalle/Köy

İşletme Hakkı Verilecek Yer

Pafta/Ada/ Parsel No

Cinsi

İşletme Hakkı Verilecek

Yerin Yüzölçümü (m2)

İşletme Hakkı Verilecek

Yerin Kullanım Amacı

İlk Yıl Tahmini İşletme Hakkı Bedeli (TL)

Geçici Teminat (TL)

İhale Gün ve Saati

1

 

Demiryolu Köyü

Batman Bölge Devlet Hastanesi

…./26

…./2617

2575

Hastane

345

Kafeterya

151.000,00 TL

30.200,00

22/06/2016-14:00

  1. Yukarıda nitelikleri belirtilen taşınmaz malların bünyesinde bulunan Büfe, Kafeterya ve çay ocaklarının işletme hakkı 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile hizalarında belirtilen gün ve saatte Batman İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği (Gültepe Mah. T.P.A.O Bulvarı Eski Devlet Hastanesi İdari Bina Kat: 2 Merkez/BATMAN) toplanacak Komisyon huzurunda kiraya verilmek üzere ihaleleri yapılacaktır.
  2. İhaleye iştirak etmek isteyenlerin ihale saatine kadar;
    1. Geçici teminatı, (Tedavüldeki Türk Parası, Mevduat veya katılım bankaları­nın verecekleri süresiz teminat mektupları, (Teminat Mektuplarının limit içi süre­siz ve teyit yazısı ile birlikte getirilmesi gerekir) Hazine Müsteşarlığınca ihraç edi­len Devlet İç Borçlanma Senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgeleri;
    2. Yasal yerleşim yerini gösterir belgeyi, (İkametgah Belgesi)
    3. Tebligat için Türkiye'de adres gösteren belgeyi,
    4. Cumhuriyet Başsavcılığından alınacak sabıka kaydı belgesi.
    5. Gerçek kişilerin T.C kimlik numarasını bildirmeleri ve Nüfus cüzdan suretle­rini vermeleri; (Aslı İhale sırasında ibraz edilecektir.), Tüzel kişilerin ise vergi kim­lik numaralarını bildirmeleri, Özel hukuk tüzel kişilerinin, idare merkezlerinin bu­lunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayi odasından yahut benzeri mesleki kuruluştan, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicile kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edil­miş imza sirkülerini veya vekaletnameyi vermeleri; kamu tüzel kişilerinin ise yuka­rıda (a) ve (c) bentlerinde ayrı olarak tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya tek­lifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduğunu belirtir belgeyi, ihale saatine kadar ihale komisyonu başkanlığına vermeleri zorunludur.
    6. Kantin işletmeciliği ustalık belgesi (kantin, kafeterya, büfe vb.) bulunması ve bu belgenin Milli Eğitim Bakanlığına bağlı il müdürlükleri veya bağlı birimlerinden alınmış olması.
    7. Kantin, kafeterya, çay ocağı, büfe vb. gibi işyeri işletmeciliğini en az 3(üç)yıl yapmış olmak.
    8. İhaleye katılmak isteyen isteklilerin, son üç yıl içerisinde herhangi bir kamu kurumu bünyesinde bulunan ve yıllık kirası en az 100.000,00 TL olan büfe, kantin, kafeterya v.b. bir yeri işletmiş olması; imzaladığı sözleşmenin herhangi bir nedenle feshedilmemiş ve kiralamadan kaynaklanan herhangi bir kira, elektrik, su, ısınma gibi borcu ile SGK, Bağkur v.b. bir borcunun olmadığını gösterir belgenin aslı getirilecektir.
    9. İhale dokümanının teslim alındığına dair belge.(İhaleye katılmak için ihale dokümanının alınması zorunludur).
    10. İlgili odaya kayıtlı olduğuna dair ihale yılı içerisinde alınmış oda kayıt belgesi
  3. İhaleye ait şartname mesai saatleri içinde Batman İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Gültepe Mah. T.P.A.O Bulvarı Eski Devlet Hastanesi İdari Bina Kat: 2 Merkezi Satın alma Biriminden 100 (Yüz)TL karşılığında temin edilebilir. Şartname bedeli Türkiye Halk Bankası Batman Şubesi nezdinde TR 53 0001 2009 6750 0005 0001 05 İBAN No’lu banka hesabımıza yatırılması gerekir.
  4. Posta ile yapılacak müracaatlarda teklifin 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 37. maddesine uygun hazırlanması ve teklifin ihale saatine kadar komisyon baş­kanlığına ulaşması şarttır.
  5. Postada meydana gelebilecek gecikmelerden dolayı idare ve komisyon bir sorumluluk kabul etmez.
  6. Geçici teminat oranı 30.200,00 (Otuzbinikiyüz TL) ’dir. Geçici teminat tutarı Türkiye Halk Bankası Batman Şubesi nezdinde bulunan TR 53 0001 2009 6750 0005 0001 05  İBAN No’lu hesaba yatırılması veya banka teminat mektubu getirilmesi gerekmektedir.
  7. Ödenmesi gereken Vergi, Resim, Harç ile benzeri yükümlülükler müşteriye aittir.
  8. İhale komisyonu gerekçesini belirtmek suretiyle ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
  9. Şartnamede istenen diğer belgeler.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete