GÜNDEM

“Batman’ın 50 yıllık geleceğini hazırlıyoruz”

Batman Valisi Ekrem Canalp, merkez mahalle muhtarları ile toplantıda bir araya geldi.

“Batman’ın 50 yıllık geleceğini hazırlıyoruz”
09-12-2023 13:32
Google News

BELEDİYENİN ÇALIŞMALARI MASAYA YATIRILDI

Toplantıya Vali Yardımcısı Murtaza Ersöz, kurum müdürleri, belediye birim müdürleri ile merkez mahalle muhtarları katıldı. Batman Belediyesi tarafından mahallelerde imar, afet ile mücadele, altyapı, asfalt serimi, parke taşı döşeme ile kültür-sanat alanında gerçekleştirilen ve yapılması planlanan hizmetlere ilişkin sunum yapıldı. Vali Canalp, belediye tarafından yürütülen hizmetlerin diğer ilgili kurumlar ile koordineli şekilde yapıldığını belirterek, vatandaşların mağdur olmaması için içme suyu ve kanalizasyon projeleri, elektrik, doğalgaz ve telekomünikasyon projelerinin ilgili kamu kurum ve kuruluşlarla birlikte koordinasyon içerisinde gerçekleştirildiğini ifade etti.

BATMAN’IN GELECEĞİNİ İNŞA EDİYORUZ”

İlimizde yapılan Güney çevre yolu ilgili açıklamalarda bulunan Vali Canalp “Batman’ın geleceğini inşa ediyoruz. 50 yıllık perspektifi baz alıyoruz. Bu çerçevede çevre yolları açmayı planlıyoruz. Bu projelerimizden biri olarak 40 metrelik çevre yolunun yapımına başlandı. Mağduriyetin yaşanmaması için yolun geçeceği arazilerin ekilmemesi önemlidir. Ayrıca şehirlerarası trafiği düzenlemek için ikinci bir çember oluşturarak ulaşım ağımızı geliştireceğiz’’ dedi.

MUHTARLAR YEMEKTE AĞIRLANDI

Toplantının ardından Vali Ekrem Canalp, merkez mahalle muhtarlarını yemekte ağırlayarak, yürüttükleri hizmetlerden dolayı teşekkür etti. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete