ESNAF HABERLERİ

Batman’ın büyüyen markası Beyaz Mobilya…

Beyaz Mobilya, 2010 yılından bu yana Batman’da mobilya sektörüne yön vererek markalaşma yolunda hedefine emin adımlarla ilerliyor. Sektöre kadın personeller de yetiştiren Beyaz Mobilya, Batman’da bir ilke imza atıyor.

Batman’ın büyüyen markası Beyaz Mobilya…
10-04-2023 09:40
10-04-2023 14:01
Google News

SEKTÖRÜN ÖNCÜ İSİMLERİNDEN BİRİ

2010 yılında Mehmet Belgi tarafından kurulan Beyaz Grup Mobilya, makine sayısını ve personel sayısını her geçen gün arttırarak hizmette sınır tanımıyor. Batman Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’nde 7 bin 500 metrekare kapalı 3 bin metrekare açık alanda yeni ve modern fabrika binasını yükselten Beyaz Mobilya, sektörün öncü isimlerinden biri haline geldi.

60 PERSONELLE GÜNDEN GÜNE BÜYÜYOR

Bugün 60 personelle hizmet veren Beyaz Mobilya, yurtiçi ve yurtdışında her yere rahatlıkla ürün gönderebiliyor. Mobilya sektöründe yetiştirdiği kadın personellerle de Batman’da bir ilki gerçekleştiren Beyaz Mobilya, en fazla ihracını ise Kuzey Irak’a yapıyor.

HER TÜRLÜ MOBİLYA ÜRÜNÜNÜ RAHATLIKLA YAPABİLİYOR

Beyaz Grup Mobilya, her türlü dolap, mutfak, banyo dolapları, vestiyer, TV ünitesi yapmakla kalmıyor, ev ve iş yerlerinin dekorasyon (iç dizayn tasarım) işlerini de yapıyor. Kaliteden ödün vermeden yapılan iç oda kapıları, mutfak, vestiyer, ofis grubu banyo grupları, Beyaz Mobilya’nın başlıca ürünleri arasında yer alıyor.

SEKTÖRE DENEYİMLİ PERSONEL YETİŞTİRİYOR

Beyaz Mobilya, Batman Halk Eğitim Merkezi desteğiyle açtığı meslek edindirme kurslarıyla sektöre yeni gençleri kazandırarak hem iş sahibi yapıyor hem sektörün kalifiyeli personel eksiğini gideriyor. Sektöre kadın personeller de kazandıran Beyaz Mobilya, bu alanda bir ilke imza atıyor. Mobilya boyama, zımpara alanında hizmet veren kadınlar, evlerinin geçimine katkı sunuyor.

BAŞARI HİKÂYESİ…

Beyaz Mobilyanın başında 37 yaşındaki genç fabrikatör Mehmet Belgi, bulunuyor. Fabrikasını Tilmerç Mahallesinden Batman Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’ye taşınan Belgi, yeni ve modern fabrika binasını da Batman’a kazandırmanın gururunu yaşıyor. Genç yaşta elde ettiği başarıyla kentin sayılı iş insanlarının arasına giren Belgi, Beyaz Mobilya ile dünyanın en ücra noktalarına ulaşmayı hedefliyor. (Hatice Türkan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
30 Nisan 2024 e-gazete