GÜNDEM

BATMAN’IN EKONOMİSİ MASAYA YATIRILACAK

BATMAN’IN EKONOMİSİ MASAYA YATIRILACAK

BATMAN’IN EKONOMİSİ MASAYA YATIRILACAK
09-07-2014 20:18
Google News

Demokratik Toplum Kongresi (DTK), Diyarbakır, Van, Mardin, Büyükşehir belediyelerinin yanı sıra Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası, Van Ticaret ve Sanayi Odası’nın öncülüğünde Demokratik Ekonomi Konferansı gerçekleştirecek...

Bölge ekonomisinin güçlendirilmesi için yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi veren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak, aralarında Batman’ın da bulunduğu 4 ayrı ilde atölye çalışmaları yürüteceklerini söyledi. Üretim dışı bırakılmış tüm kesimlerle tartışma süreci yaşadıklarını ve bu tartışmaların neticesinde ekonomi konferansına gidilmesi kararını aldıklarını ifade eden Kışanak, yapılacak olan konferans ile birlikte önemli kararların alınacağına dikkat çekti.

BATMANDA ATÖLYE ÇALIŞMALARI YAPILACAK

Konferans öncesi yapılacak atölye çalışmaları ile ilgili bilgi veren Kışanak “12 Temmuz’da Batmanda Su ve Madencilik, 13 Temmuzda Mardin’de Sosyal Politikalar, 19–20 Temmuz’da Şanlıurfa’da Ticaret Finans ve Demokratik Toplumcu Ekonomisinin Pazar Anlayışı ve Endüstriyel Turizm, 19 Temmuz’da Van’da Tarım ve Hayvancılık atölye çalışmaları yapılacak” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete