SPOR

BATMAN’IN EKSİKLİĞİ…

Eskişehir’e 12, Batman’da 1 reklâm…

BATMAN’IN EKSİKLİĞİ…
03-12-2018 18:03
Google News

Süper Lig Temsilcimiz 1955 Batman Belediyesi Hentbol Takımı, Pazar günü 19 Mayıs Tesisleri’nde Grubun Lider Takımı Selka’yı ağırladı.

HEYECANLI MAÇA DAMGA VURAN ŞEY, FORMA REKLÂMLARIYDI

Kendi saha ve seyircisi önünde Eskişehir’in takımı Selka ile zorlu maça çıkan Batman Belediye Takımı, maçı 31–31 beraberlikle bitirdi. Karşılaşmayı Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Başkan Yardımcısı ve Kulüp Başkanı H. Murat Şahin ve çok sayıda taraftar izledi.

ONLARIN FORMALARINDA 12, BİZİM FORMALARDA 1 REKLÂM…

Maçın çekişmeli sahneleri gibi, rakip takımın formalarında yer alan reklâmlar da müsabakanın en fazla konuşulan konularından biri oldu. Selka’lı sporcuların formalarında Eskişehir’de bulunan en az 12 işletme ve firma reklâmı göze çarptı. Bu demek oluyor ki 12 firma ve işletme, Eskişehir’in Takımı Selka’nın formalarına reklam vererek, sponsor olmuş, takıma maddi destek sağlamıştı. Batman Belediye Takımının Formalarında ise Artukbey Kahve’nin reklâmından başka hiçbir reklâm yer almıyor.

BATMAN, TAKIMINI SAHİPLENİYOR MU?

Batman’ı Süper Lig’de temsil eden ve yurdun dört bir yanında kentin reklâmını yapan 1955 Batman Belediyesi Hentbol Takımı, Belediye’nin imkânları ile ayakta kalıyor. Takıma sponsorluk ve reklâm desteği ise yok denecek kadar az. Hentbol Takımının, Batman’da tüm kamuoyu tarafından sahiplenilip, desteklenmesi gerektiği ortada iken, kamuoyu, gerekli ilgi ve desteği gösteremiyor. (Hatice Türkan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?