YAŞAM

Batman’ın EN'leri ödüllendirildi

Batman Marka ve Kariyer Zirvesi kapsamında Eva Düğün ve Konferans Salonunda yapılan Batman’ın En’leri Ödül Töreninde 2022 yılının kategorilerine göre en başarılı 44 firmaya ödül verildi.

Batman’ın EN'leri ödüllendirildi
22-11-2022 18:26
22-11-2022 16:09
Google News

Mart Medya ve BKS Dijital organizasyonları işbirliğinde gerçekleştirilen ödül törenine iş ve ekonomi dünyasının birbirinden iddialı markaları, aileleri ve misafirleri katıldı.  Mart Medya ve BKS dijital organizasyonlarının sahiplerinden Murat Tümen “Burası bizim 5. İlimiz. Daha önce Elazığ, Malatya, Diyarbakır ve Kayseri'de bu geceleri yaptık. Bu akşam da Batman'ın Enleri Ödül Törenini gerçekleştiriyoruz. Ödül gecesi belli bir araştırma yolu ile ilerliyor.  Kategorilerine göre yaklaşık 75 gündür burada araştırma yaptık ve bu kategorilerden sonra yaptığımız araştırmalar doğrultusunda başarılı bulduğumuz firmaları ziyaret ettik ve gecemize davet ettik" dedi.

44 FİRMA ÖDÜL ALDI

Yapılan ödül töreniyle toplam 44 dalda ödül verileceğini kaydeden Tümen "Firma sahipleri ödül gecesine kendi misafirleriyle katılıyorlar. Genelde ailesi ve çalışanlardan oluşan bir sistemle ilerliyoruz. Pandemi sürecinde zaten ticarette insanlar çok fazla bir araya gelemiyordu. Böyle gecelerle insanlar bir araya geliyorlar, yeni bağlantılar kuruyorlar. Tabi ki amaçlarımızdan biri yeni bağlantılar kurmak, firmaların bir araya gelmesiyle moral-motivasyon sağlamaktır" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Jfjsms
Jfjsms 1 yıl önce
Boştur bize gelince yani milletine nah veriyolar
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete