SİYASET

Batman’ın eski vekili, bağımsız aday

Batman’ın eski vekili, bağımsız aday

Batman’ın eski vekili, bağımsız aday
08-04-2023 16:13
08-04-2023 20:46
Google News

Mardin ve Batman’ın eski vekili, bağımsız aday

Siyaset kulislerinde konuşulanlara göre HDP'den 25. ve 26. dönemde Mardin ve Batmanda milletvekili seçilen Mehmet Ali Aslan, 14 Mayıs seçimlerinde ya Mardinden ya da Batmandan bağımsız aday olacak.

Aslan, vatandaşları bir ittifaka mahkum etmenin doğru olmadığını söyledi. Aslan, toplum içinde milyonlarca insanın hem İktidara hem muhalefete tepkili olduklarını belirterek umut olarak topluma sunulan parti ve ittifakların güven vermediğini ifade etti. Aslan, açıklamasında “Halkımız kendisine dayatılan ittifakların dışında, özgücüne dayanarak yeni bir yol açabilecek birikim ve kudrettedir.

Dayatılan adresler halkımıza adeta ölümlerden ölüm beğen niteliğinde olup, çözüm noktasında çözümsülüğü esas alan makyaj ve maske güzellemeleridir. Madem halk bedel ödüyor, son söz de halkın olmalıdır. Partiler halka hizmet etmesi gerekirken, halkı kendilerine hizmet ettiren statükocu kurumlara dönüşmüştür. Halkın iradesi tüm kurum ve kuruluşların üstündedir. Halkın güçlü iradesi ve şaşmaz pusulası, amacından sapan yapıları hakikat yörüngesine oturtacaktır. Yaşasın Halkımız Yaşasın Barış Kardeşlik ve Özgürlük” dedi.(Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
30 Nisan 2024 e-gazete