GÜNDEM

Batman’ın koronavirüs tedbirleri görüşüldü

İçişleri Bakanlığının Koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadeleye yöneliksonyayınlanan genelgesi doğrultusunda, Vali Hulusi Şahin'in başkanlığını yaptığı İl Pandemi Koordinasyon Kurulu Toplantısı ve İl Hıfzıssıhha Kurulu Toplantısı aynı anda gerçekleştirildi.

Batman’ın koronavirüs tedbirleri görüşüldü
02-12-2020 02:08
Google News

KURUMLAR EKSİKSİZ KATILDI
 Valilik Toplantı Salonunda yapılan toplantıya, Garnizon Komutanı Hava Seyrüsefer Albay İhsan Kaplan, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Vali Yardımcısı Ramazan Fani, Emniyet Müdür Vekili İsmail Soyseven, Jandarma Komutan Vekili Albay Sakin Boz, kurul üyeleri, hastane başhekimleri, ilgili sağlık kuruluşu başkanları ile doktorlar katıldı.
KENTTEKİ TEDBİRLER GÖRÜŞÜLDÜ
Koronavirüs salgınının, toplum sağlığı ve kamu düzeni üzerinde oluşturduğu risk faktörlerini yönetebilmek ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutabilmek amacıyla, İçişleri Bakanlığı tarafından ülke genelinde uygulanmak üzere kararlaştırılanyeni kısıtlama ve tedbir kararlarının ele alındığı toplantıda, ilimiz özelinde kontrollü sosyal hayat döneminin temel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının uygulanmasına yönelik alınan ek tedbirlerin yanısıra salgınla mücadelede hayatın her alanında uyulması gereken kurallar ve alınması gereken diğer önlemler değerlendirildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete