SAĞLIK

Batman’ın Mahmut Hocası…

Meslek yaşamının 25 yılını geride bırakan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mahmut Kesenci, Özel Batman Yaşam Hastanesi’nde hastalarına şifa dağıtmaya devam ediyor.

Batman’ın Mahmut Hocası…
20-07-2023 15:59
20-07-2023 15:37
BATMAN
Google News

Batman’da sağlık alanında hizmetlerine devam eden Kesenci, 25 yıllık meslek hayatında hem yurt içinde hem de yurt dışından gelen hastalara yönelik olarak sayısız başarılı operasyonlar gerçekleştirdi. Çeyrek asırlık meslek yaşamında ileri düzeyde gerçekleştirdiği ameliyatlarla hastalarına şifa veren Kesenci “Hacettepe Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesi’nin ilk mezunlarındanım. Yaklaşık 25 yıldır mesleğimi icra ediyorum. Mesleğimiz gereği insanların yaşamına dokunuyoruz. İnsanları sağlığına kavuşturup mutluluklarına şahit olmak benim için tarifi imkânsız bir duygudur. İnsanlara faydalı olmayı da çok seviyorum. Batman’ı da ayrı bir seviyorum. Batman’ın en eski genel cerrahi uzmanıyım diyebilirim” dedi. (Hatice Türkan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Mustafa TANRIVERDİ
Mustafa TANRIVERDİ 9 ay önce
Dr Mahmut Kesenci Bölgemizin, yetiştirmiş olduğu en değerli hocalardan bir tanesidir.Alanında uzman,sorumluluk sahibi,kişilikli ve alçak gönüllü bir doktordur.Hastalar arasında ayırım gözetmeksizin aynı ölçüde yaklaşımı kendisini bu anlamda farklı kılmaktadır.Kendileriyle yıllar önce aynı çatıda farklı alanda görev yapmam hasebiyle kendileri hakkında bu yorumu yaparken vicdanen müsterih olduğumu içtenlikle belirtmek isterim.Bundan sonraki yaşamında da başar
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete