GÜNDEM

Batman’ın markası Fikirzen

360 derece iletişim hizmeti veren ve 15 yıldır Batman’da çalışmalarını sürdüren Fikirzen Reklam Ajansı, sektörün öncü ulusal dergisi Campaign Türkiye Dergisi’nin Eylül sayısında yer aldı.

Batman’ın markası Fikirzen
24-09-2018 12:28
Google News

 


1968 yılından bu yana Reklam, Medya, PR ve Pazarlama İletişimi sektörlerinin global referans dergisi Campaign Türkiye’nin, sektörün kalbinin attığı İstanbul dışındaki şehirlerde büyük işler başaran ajansları konuk aldığı İstanbul Dışı Sayfası’na konuk olan Fikirzen, röportajda ajansın faaliyetlerinden, geçmiş dönem başarılı işlerinden ve gelecek hedeflerinden bahsetti.
Reklamcılık ve pazarlama iletişimi sektörlerinin gelişimine katkı sağlamak misyonuyla İngiltere, Asya Pasifik, Orta Doğu ve Hindistan edisyonlarından sonra Türkiye’de Türkçe olarak yayımlanan dergide ilk kez bir Batman firması yer aldı. 
Ajansın Kurucusu Nurettin Kaya ve Cemal Kaya ile ajans ekibinin çalışmalarına yer verilen röportajda “İstanbul dışı sayfalarımızda bu ay Batman’dan Fikirzen’i misafir ettik. Yerel firmalar dışında, global firmaların bölgedeki yatırımları için de çalışmalar yapan ajansın odak noktası iyi fikir. Öyle ki isimlerini “Fikir ustası” koyacak kadar önemsiyorlar bunu. Geleneksel ve dijital reklamcılığı aynı çatı altında toplayan ajansla Batman’da yürüttükleri faaliyetleri konuştuk.” cümleleri dikkat çekti.
“BİZ ÖNYARGILARI KIRDIK”


Tam sayfa yayımlanan röportajda ajansın PR ve Müşteri İlişkileri Direktörü Canan Köroğlu Yavuz: “Fikirzen olarak tek kriterimiz fikir. Ajansımızda yaratıcı ekip, müşteri ilişkileri ve dijital ekibin bir arada uyumla çalışması çok önemli. Dezavantajımız, mesleğimizin en iyi İstanbul’da yapılabileceği ön yargısı. Ama biz bu önyargıları kırıyoruz. Biz sorunları dillendirmekten çok harekete geçip çözüm üretmeyi seven bir ajansız. İletişim çalışmalarına yeni başlamış ama kökleri sağlam olan birçok markamızla yeni ve ilk heyecanları yaşamak bizi daha çok güçlendiriyor. Hedefimiz, çalıştığımız markaları oldukları yerden daha da ileriye taşımak” dedi

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete