GÜNDEM

“BATMAN’IN MUCİZEVÎ DEĞİŞİMİ İLGİMİ ÇEKİYOR”

Fox TV ekranlarında yayınlanan Çalar Saat Programı ile haftanın 5 günü izleyici karşısına çıkan başarılı sunucu İsmail Küçükkaya, hafta sonunu Batman’da geçirdi.

“BATMAN’IN MUCİZEVÎ DEĞİŞİMİ İLGİMİ ÇEKİYOR”
24-02-2019 17:58
Google News

 

1 YIL ARADAN SONRA YİNE BATMAN’DA

20 Mart 2018 tarihinde Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür Sanat Merkezinin açılışına katılmak üzere Ulaslararası Sanatçı Ahmet Güneştekin ile birlikte ilimize gelen İsmail Küçükkaya, bu kez Sanatçı Ahmet Güneştekin'in sanat yolculuğunu anlatan Işığın Mitolojisi adlı belgeselin galası için Batman’daydı.

GALA ÖNCESİ BATMAN VE HASANKEYF’İ GEZDİ

Gala öncesi Batman ve Hasankeyf’i gezen Küçükkaya, gençlerle sohbet etti, hatıra fotoğrafları çektirdi. Sanatçı Ahmet Güneştekin’in adını taşıyan Ahmet Güneştekin Kültür Sanat Merkezi’nde Işığın Mitolojisi’ni izleyen İsmail Küçükkaya, film gösteriminin ardından Balçiçek İlter’in moderatörlüğünde düzenlenen söyleşide soruları yanıtlarken “İkinci kez Batman’dayım. 2 hafta sonra da yayın için geleceğim. Batman’la bağlarım, eskilere dayanıyor. Amerika’da uyguladığım bir testte, 6 yıldır Çalar Saat’te en çok kullandığım 3 il ve 2 sanatçıyı çıkardık. Çıkan isimler İzmir, Batman ve Tunceli, Ahmet Güneştekin ve Fazıl Say isimleri oldu. Ben, Batman’ın özellikle son 20 yıldaki sosyolojik değişimine kafayı taktım. Batman, mucizevî bir gelişme yaşıyor” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
1 Haziran 2024 e-gazete