GÜNDEM

Batman’ın rakibi Siirt'imiş

Batman’a rakip olan il açıklandı

Batman’ın rakibi Siirt'imiş
20-10-2023 11:36
20-10-2023 11:43
BATMAN
Google News

Daha önce Batman’a verdiği “Silvan” ismiyle gündem olan yapay zekâ motoru, ilginç çalışmalara imza atmayı sürdürüyor. İşte yapay zekaya göre Batman’a rakip olan şehir…  

Türkiye’deki şehirlere yeni isim veren yapay zeka ilginç bir rapor daha çıkardı. Türkiye’deki illerin rakip şehirlerini belirleyen yapay zeka Batman’a rakip olan ili belirledi.

Yapay zekâ Türkiye’de bulunan illere verdiği isimlerden sonra bir birine benzer illeri analiz ederek sonucu paylaştı. Bu ilginç sonuçlar, Türkiye’deki 81 il arasındaki karşılaştırmalara dayanıyor.  

Yapay zekâ tarafından yapılan analize göre Batman’ın rakibi Siirt oldu. Yapılan analize göre, Batman’a rakip şehir olarak Siirt ön plana çıktı. Yapay zekaya göre, Siirt’in rakibi ise Mardin olarak belirlendi.  (Haber Merkezi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Zamborr
Zamborr 6 ay önce
????????ben Buna gülerim işte Batman'ın rakibi Siirt ahahahaha siiirt Batman'ın bir mahallesine bile rakip olamaz Siirt benim. Gözümde köy bile olamaz batmanin tek rakibi ancak batman olur. Puhahahaha şuahahaha ahahahahaha Siirt yaww Siirt ancak ilçesi baykana rakip olur da Baykan siirti geçer bide siirtin rakibide mardinmiş Mardin Batman ve Diyarbakır'dan sonra rakipsiz bir şehir yapay zekanın batsın beyyinsiz yapay zeka
Nefes
Nefes 6 ay önce
Batman siirtin ilçesi olduğu zamanları hatırla
mehdi
mehdi 6 ay önce
siirt batmanla rakip bile olamaz tpao tüpraş varken zor yarışır bamtanla
Nefes
Nefes 6 ay önce
Batman siirt tin ilçesi olduğu zamanlarda TPAO nün batmanda kurulmasını sağladı tarihe bak konuş
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete