SİYASET

BATMAN’IN YATIRIM PROGRAMI, ANKARA’DA GÖRÜŞÜLDÜ

AK Parti İl Başkanları Toplantısına katılmak üzere Ankara’ ya giden Batman İl Başkanı Diyaeetin Uçar, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Başkanlığında düzenlenen yatırım değerlendirme toplantısına da katılım sağladı.

BATMAN’IN YATIRIM PROGRAMI, ANKARA’DA GÖRÜŞÜLDÜ
13-10-2016 19:34
Google News

Toplantıda, Batman ve bölge illerine yapılacak olan yatırımlar görüşüldü. İluh Deresinin ıslah çalışması, 2. Organize Sanayi Bölgesi, yeni devlet hastanesi ve eğitim yatırımlarını, değerlendirdiklerini söyleyen Uçar “Batman’ın beklenen projeleri, Bakanlıklarla görüşmeye devam edeceğiz. İluh Deresi Islah Projesini, kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kalkınma Bakanlığı ile görüştük. Bakanlıktan destek alacağız. Hedefimiz, yatırımlarla Batman’ı cazibe merkezi haline getirmektir” dedi.

OSB İÇİN 2 BİN DÖNÜMLÜK ARSANIN ONAYI VERİLDİ

AK Parti İl Başkanı Uçar, açıklamasının devamında “Batman’a yatırım yapmak isteyen firmalara Organize Sanayi Bölgesinde yer tahsis etme çalışmaları sürüyor 2. Organize Sanayi Bölgesi’nin yapımı için Bakanlıktan 2 bin dönümlük arsa onayı verildi. Arsanın tahsisine ilişkin çalışmalar sürüyor. Ayrıca Batman’da yapılması planlanan Devlet Hastanesi için 80 dönümlük arsa tahsis edilerek, en yakın sürede hastane inşaatının yapılması ihaleye sunulacaktır” dedi. (AK Parti Basın)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete