SPOR

BATMAN’IN YERİ SÜPER LİG

Fotomaç Gazetesi Yazarı Cevdet Ünüvar, Gazetemiz Sosöz’ün youtube kanalında her hafta Pazartesi Günü gerçekleştirilen Sporda Sonsöz Bizde Programına katıldı. Ünüvar “Batman’ın yeri Süper Lig” dedi.

BATMAN’IN YERİ SÜPER LİG
30-11-2021 12:24
30-11-2021 16:12
BATMAN
Google News

BATMAN PETROL YENİDEN DOĞUYOR

Moderatörlüğünü Hasan Göker’in, yorumculuklarını ise Hakan Tufan ve Harun Katmaz’ın yaptığı Sporda Sonsöz Programı, bu hafta da Sonsöz’ün youtube kanalında canlı yayınlandı. Programa canlı yayın bağlantısı ile katılan Fotomaç Gazetesi Yazarı Cevdet Ünüvar “Güneşin doğduğu yerde aslında bir güneş doğuyor. Bu da Batman Petrolspor’la doğuyor. Batman Petrolspor’un olağanüstü performansı mutlu ediyor. Takımın inşasını yapan Sayın Valimiz Hulusi Şahin ve şehrin ileri gelenleri tebrik ederim. Batman’da futbol dibe vurmuştu. Geçen yıl pandemi olmasaydı belki de takım düşecekti. Kaybolmaya yüz yüzeydi. Bu yıl ki çıkışı ise müthiş. Petrolspor, Batman şehriyle markalaşan bir takım. Batman Petrol yeniden doğuyor, yeniden parlıyor. Petrol gibi fışkırdı. Müthiş bir başarı. Taraftarı, takımını karşılarken Batman Sonsöz Gazetesinin sosyal medya hesabından izledim. Yayında yeniden o görüntüleri izlerken Barcelona, Real Madrid gibi karşılama yapıldığını gördüm. Burada şehrin, başarıyı ne kadar özlediğini görüyoruz. Batman bu başarıya hasret kalmıştı. Zafer Hocanın ismini başarıyla ilk defa duydum. Hem hocayı hem sporcuları başarılarıyla tanıdık” dedi.

GÖNÜL KÖPRÜSÜNÜ BİZLERDE OLUŞTURMAK İSTİYORUZ

Tecrübeli Gazeteci Cevdet Ünüvar, program ekibine de övgü yağdırırken “Batman Sonsöz Gazetesi Sporda Sonsöz Bizde Programının emeği büyüktür. Batman ile bizim aramızda bir köprü görevi görevini sürdürüyorlar. Moderatör Hasan Göker hocam, Batman’ın ulusal basındaki gözü, kulağı olarak bir köprü görevi oluşturuyor. Stattaki korkuluk haberlerinden dolayı de ekibi tebrik ederim. Futbol bir özgürlük. O kadar uzunluktaki bir tel örgü de doğru değildi. Korkulukların indirilmesinde emeği geçen başta Sayın Valimiz Hulusi Şahin olmak üzere herkese teşekkür ederim. Spora özverili bir destek var. Ulusal basındaki insanlar olarak bizlerde Batman’da olmak isteriz. Bize gelecek bir davete yok demeyeceğiz. Sonsöz ekibinin katkısını görünce bizlerde Batman’da bir maça gelip izlenimlerimizi yazmak istiyoruz. Gönül köprüsünü bizlerde oluşturmak istiyoruz. Batman Petrolspor’un aldığı iyi sonuçları ve ülkemizde yenilmeyen dört takımdan biri olması bizi sevindiriyor. Batman’da taraftarın da ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz. Batman’ın yeri Süper Lig. Bu potansiyel şehirde var. İlçe takımları Süper ligi görürken, neden 600 bin nüfusu olan Batman yaşamasın” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete