GÜNDEM

BATMAN, İSTİSMAR İDDİASIYLA ÇALKALANIYOR!

Yaklaşık 2 ay önce, 2 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunulduğu iddiası, Batman’da deprem etkisi yarattı. Önceki gün Batman Adliyesinde görülmeye başlanan istismar davası, “bu kadarına da pes” dedirtti.

BATMAN, İSTİSMAR İDDİASIYLA ÇALKALANIYOR!
19-04-2017 22:47
Google News

KEFALETLE SERBEST KALDILAR

Batman Adliyesi, önceki gün iğrenç bir davaya daha tanıklık etti. İddialara göre 14 ve 19 yaşlarındaki iki kız çocuğuna, günlerce cinsel istismarda bulunuldu. Olay, 2 ay önce ortaya çıktı. Yürütülen soruşturmalarda, şüphelilerle ilgili iddianame hazırlandı. Duruşma, önceki gün Batman Adliyesinde görüldü. Aralarında tanınmış simaların da bulunduğu istismarcılar, hakim karşısına çıktı. İddialara göre, tanınmış isimlerin de yargılandığı duruşmada kefaletle serbest bırakılanlar oldu, öte yandan bazı isimlerinde arandığı alınan bilgiler arasında.

SORUŞTURMA GENİŞLETİLİYOR

Önceki gün Batman’da görülen duruşmada, bazı şüpheliler mahkeme heyeti tarafından dinlendi. Soruşturmanın büyütüldüğü dava ile ilgili gelişmeler, merak konusu oldu. Kamuoyunda konuşulmaya başlanan dava, kadın örgütleri tarafından yakın merceğe alındı.

BATMAN BUNU KONUŞUYOR

Batman, istismar davası ile çalkalandı. Çok sayıda şüphelinin yargılandığı davaya Batman Barosu Çocuk hakları Komisyonunun da müdahil olmak için müracaatta bulunduğu bildirildi. Müracaatın kabul edilmesi halinde Baro’lu avukatlar da davanın takipçisi olacak. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?