GÜNDEM

BATMAN, KARAYOLLARIYLA DAHA YEŞİL

Karayolları Müdürlüğü, çevre yollarında çim çalışmalarını başlattı. Yürütülen çalışmalarla birlikte kentin giriş ve çıkışlarındaki yollar, yemyeşil bir görüntü kazandı.

BATMAN, KARAYOLLARIYLA DAHA YEŞİL
10-11-2015 19:32
Google News

Beşiri Çöp Kavşağından Batman Çayı köprüsüne kadar ve Esentepe Köprülü Kavşaktan Hava Limanına kadar olan güzergâhta, Karayolları Müdürlüğü tarafından çalışma başlatıldı. Yoldaki orta refüj ve kavşaklar, ekipler tarafından çimlendirildi. Çimlerin korunması konusunda vatandaşlara çağrı yapan ekipler “Ne yazık ki çoğu zaman ektiğimiz çimler ve çiçekler, duyarsız vatandaşlar ya da hayvan besicileri tarafından tahrip ediliyor. Yoldan geçen insanlarımız çöplerini orta refüje atıyor. Bu da çevre kirliliğine ve yeşilliğin yok olmasına neden oluyor. Vatandaşlarımızdan bu konuda daha duyarlı olmasını istiyoruz” dedi

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Karayolları Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, çevre yollarında bakım çalışmalarının devam edeceğini açıkladı. Orta refüjlerde çimlendirme çalışmalarının devam edeceğini açıklayan ekipler “Bu güzergâhlarda düzenleme çalışmalarımız devam edecek. Orta refüjlerde bulunan ağaçlar da ekipler tarafından budanacak” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete