GÜNDEM

BATMAN, KIŞA HAZIRLANIYOR

Batman Valisi Hulusi Şahin Başkanlığında 2020–2021 Yılı Kış Tedbirleri Koordinasyon Toplantısı, Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda, kar yağışı ve doğal afetlere karşı tedbirlerin alınması gerektiğine dikkat çekildi.

BATMAN, KIŞA HAZIRLANIYOR
26-11-2020 15:00
Google News

 

KURUM MÜDÜRLERİ EKSİKSİZ KATILDI
İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü koordinesinde yapılan toplantıya, Kozluk Kaymakamı Eyyüp Güngör, Beşiri Kaymakamı Mahmut Şener, Gercüş Kaymakamı Mevlüt Şekerci, Sason Kaymakamı Samet Serin, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsa Çakmak, İl Özel Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, AFAD Müdürü Fevzi Bakır, Sağlık Müdürü Hakan Pamukçu, DSİ 103. Şube Müdürü, Meteoroloji Müdürü, Karayolları 97. Şefi, Orman İşletme Müdür Yardımcısı, Türk Telekom Müdürü, AKSA Doğalgaz Müdürü, Dicle EDAŞ Müdürü ve Kızılay Batman Şube Başkanı katıldı.

KURUMLAR ARASI KOORDİNASYON ÖNEMLİ
Toplantıda, toplumsal hayatı olumsuz yönde etkileyebilecek yoğun kar yağışına ve doğal afetlere karşı ilimiz merkez, ilçe ve köylerde yürütülecek çalışmaların etkin ve ivedilikle yerine getirilebilmesi için kurumlar arasında koordinasyon kurulması gerektiğine dikkat çekildi. İl sınırları içinde trafik güvenliğine yönelik olumsuzluklar, vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması, yerleşim yerlerinde alınacak tedbirler, denetimde görevli personel ve ekip araçlarının yapacağı iş ve işlemler, karayolu işaretlemeleri, bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerinin ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından titizlikle takip edilmesi ve uygulamada herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi, kış mevsimi süresince alınması gereken bütün tedbirlerin planlanması ile ilgili konular görüşüldü. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete