GÜNDEM

Batman kışa hazırlanıyor

Kış Tedbirleri Koordinasyon Toplantısı ve Trafik Güvenliği Toplantısı, Vali Ekrem Canalp Başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda geçekleştirildi.

Batman kışa hazırlanıyor
25-11-2022 18:55
25-11-2022 18:56
Google News

Toplantıya Vali Yardımcısı İbrahim Güneş, Beşiri Kaymakamı Mahmut Şener, Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör, Gercüş Kaymakamı Muhammed Öztaş, Sason Kaymakamı Murat Mete, Hasankeyf Kaymakamı Şenol Öztürk, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Jandarma Komutanı J.Kıdemli Albay Adem Taşkın, Batman Şoförler ve Otomobilcileri Odası Başkanı ile Kızılay Başkanı katıldı.

KIŞ TEDBİRLERİ VE KURUMLAR ARASI KOORDİNASYON GÖRÜŞÜLDÜ

AFAD Müdür Vekili Sait Yel, İl Sağlık Müdürü Semih Canpolat, Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Karayolları Bölge Şefi Fehmi Değirmen ve Batman Belediyesi Fen İşleri Müdür Vekili Afif Çelebi, kurumlar tarafından kış tedbirlerine yönelik yapılan hazırlıkları anlattı. Merkez, ilçe ve köylerde kış mevsiminde toplumsal hayatı olumsuz yönde etkileyebilecek yoğun kar yağışı ve doğal afetlere karşı yürütülecek çalışmalar ele alınırken, trafik güvenliğine yönelik olumsuzluklar, vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması, yerleşim yerlerinde alınacak tedbirler, denetimde görevli personel ve ekip araçlarının yapacağı işlemler görüşüldü.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete