GÜNDEM

BATMAN KÖŞE BUCAK DENETLENDİ

İçişleri Bakanlığınca 81 ilde uygulamaya konulan koronavirüs denetimleri, Batman’da da gerçekleştirildi.

BATMAN KÖŞE BUCAK DENETLENDİ
04-09-2020 19:10
Google News

 

TAM KADRO DENETİME ÇIKTILAR
Sağlık için hepimiz için sloganıyla yayımlanan genelge kapsamında Batman ve İlçeleri’nde sıkı denetim ve kontroller yapıldı.  Denetimlere vali, kaymakamlar, belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, personeller ve muhtarlar katıldı. Kent merkezinde 
Vali Hulusi Şahin’in katıldığı denetimler, Turgut Özal Bulvarı’nda yoğunlaştı.

DİDİK DİDİK EDİLDİ
Salgının son dönemdeki seyrinin göz önünde tutulduğu denetimlerde konaklama tesisleri, alışveriş merkezleri, pazar yerleri, sosyete pazarları, lokanta, kafe, restoran, kahvehane, kıraathane, çay bahçesi, düğün ve nikâh yapılan yerler, berber/kuaför/güzellik merkezleri, internet kafe/salon ve elektronik oyun yerleri, şehir içi ve şehirler arası toplu ulaşım araçları, otogarlar, ticari taksiler, taksi durakları, park/piknik alanları, lunapark/tematik parklar ve bilumum yaşam alanları (plajlar, cadde ve sokaklar vb.) kontrol edildi.

VATANDAŞI UYARDILAR
Denetimler sırasında vatandaşlara, koronavirüs tedbirleri konusunda bilgi aktarıldı. Kurallar hatırlatıldı. Uyarıların sıklaştığı denetimlerde, kuralları ihlal edenlere ceza kesileceği hatırlatıldı. Denetimlerin devam edeceği bildirildi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete