SPOR

Batman Kupa maçına hazır

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turunda Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Atiker Konyaspor’u konuk edecek Petrolspor, hazırlıklarını tamamladı.

Batman Kupa maçına hazır
28-11-2017 23:30
Google News

Türkiye Kupası’nda oynadığı maçlarla son 32 takım arasına adını yazdırarak spor kamuoyunda dikkatleri üzerine çeken Kırmızı-Beyazlı Temsilcimiz, bugün saat 13.00’te Süper Ligin güçlü ekiplerinden Atiker Konyaspor’u ağırlayacak. 
Ziraat Türkiye Kupası’nda Siirt İl Özel İdare, Göztepe ve Denizlispor’u yenerek 5. tura kadar yükselen Petrolspor, güçlü rakibi karşısında 2. maç için avantaj yakalamak isteyecek. Kupa maçlarında yedek ağılıklı kadroyla sahaya çıkan Petrolspor Futbol Direktörü Tarık Yurtaş’ın bu zor karşılaşmaya nasıl bir ilk on birle çıkacağı ise merak konusu oldu. Öte yandan kupa maçının ikinci ayağı ise 12 Aralık’ta Konya’da oynanacak. 
BAYARSLAN DÜDÜK ÇALACAK
Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre Petrolspor- Atiker Konyaspor karşılaşmasını İstanbul bölgesinden Volkan Bayarslan yönetecek. Maçın yan hakemler ise Uygar Bebek ve Candaş Elbil olacak. Petrolspor ve Atiker Konyaspor arasında oynanacak maç, A Spor Kanalı’nda canlı olarak yayınlanacak. 
REAL KONAK AĞIRLAYACAK
Batman Real Konak Oteli, Türkiye kupası için Batman’a gelen Atiker Konyaspor’u ağırladı. 
Türkiye’de en iyi otellere arasında olduklarını belirten Real Konak Otelinin Genel Müdürü Hüseyin Aslan, Atiker Konyaspor’u kendi otellerinde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Nisan 2024 e-gazete