EĞİTİM

BATMAN LİSESİ EĞİTİM MÜZESİ, 24 KASIM’DA…

Batman Lisesi Adı Yaşatılsın şiarı ile başlattığımız kampanya devam ederken, 24 Kasım tarihinde Batman Lisesi ek binasında açılacak olan müze, şimdiden heyecan uyandırdı.

BATMAN LİSESİ EĞİTİM MÜZESİ, 24 KASIM’DA…
15-11-2017 20:50
Google News

Batman Milli Eğitim Müdürlüğü ve Batman Lisesi İdarecilerinin desteği ile okulun ek binasında eğitim müzesi açılacak. 24 Kasım’da açılması planlanan müzede, okulun mezunlarına ait fotoğraf, karne, kupa, madalya ve ders kitapları gibi materyaller sergilenecek. 
“ELİNİZDEKİ MATERYALLERİ BİZE ULAŞTIRIN”
Sergiye destekte bulunan Eğitimci ve Nostalji Sayfamızın Yazarı Ekrem Günaydın, sosyal medya ortamından eski mezunlara seslenerek “Saygıdeğer dostlar, Batman Milli Eğitim Müdürlüğü’nün hazırlığını sürdürdüğü ve 24 Kasım’da eski Batman Lisesi ek binada açmayı planladığı Batman Eğitim Müzesine katkılarınızı bekliyorum. Elimde bulunan fotoğrafları yöneticilerle paylaştım. Sizlerin elinizde var ise özellikle 1950–1980 yıllarını kapsayan fotoğraf, başarı belgesi, resim, karne, kupa, madalya, eski ders kitapları ve diğer tüm materyalleri bizzat benimle paylaşabilir veya Turgut Özal Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Sedat Aydın’a elden teslim edebilirsiniz” dedi. (Yusuf Kavak)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete