GÜNDEM

BATMAN MARKASI RAUDİ, MOBİLYA FUARINDA

Batman’ın mobilya sektöründeki marka ismi Raudi, ulusal ve uluslar arası fuarlarda hem Batman’ı hem de Türkiye’yi tanıtmaya devam ediyor.

BATMAN MARKASI RAUDİ, MOBİLYA FUARINDA
24-01-2017 20:18
Google News

İşletmeciliğini Nihat İpekyüz’ün yaptığı, birçok ülkeye ihracat yapan ve Türkiye’nin birçok ilinde bayisi olan Raudi Mobilya, dünyanın en büyük 2. mobilya fuarı olan 13. CNR İMOB Uluslararası Mobilya Fuarındaki yerini aldı. İstanbul’da düzenlenen fuarın Hall:1 No: A1’deki standında ziyaretçilerini ağırlayacak olan Raudi, ürünlerini tanıtma ve satma fırsatı bulacak. 

RAUDİ, 2017 YILINDA DA HEDEF BÜYÜTMEYE DEVAM EDİYOR

24–29 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek olan fuara herkesi davet eden Raudi Mobilya Sahibi Nihat İpekyüz “Raudi olarak Batman’da ürettiğimiz mobilya ürünleri ile sektörün en öncü isimleri arasındaki yerimizi koruyoruz. Dünyanın 2. büyük uluslar arası mobilya fuarı olan İMOB’da yerimizi aldık. Dünyanın dört bir yanından ziyaretçilerin katılacağı fuarda hem ürünlerimizi tanıtıp satma hem de ilimizi, bölgemizi ve ülkemizi tanıtmanın gururunu yaşayacağız. Ayrıca 18 Martta Çin’de düzenlenecek olan dünyanın en büyük uluslar arası fuarına da katılacağız. Herkesi fuara ve Raudi Standına bekliyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?