EĞİTİM

BATMAN MİLLİ EĞİTİM, ERASMUS’TA İLK 20’DE

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından 7 yıllık akredite imkânı sunacak olan Erasmus+ Programı Akreditasyonuna Yetişkin Eğitimi Alanında yapılan 98 başvuru arasından ilk 20'ye girdi.

BATMAN MİLLİ EĞİTİM, ERASMUS’TA İLK 20’DE
17-03-2021 20:16
Google News


BATMAN MİLLİ EĞİTİM, AKREDİTE OLDU
Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından 2020 yılında teklife açılan Okul Eğitimi Akredite Programına 240 başvuru içerisinden de ilk 80 kurum arasına girerek akredite olmayı hak kazandı. 

HEDEFLERE BİR ADIM DAHA YAKLAŞILDI
Almaya hak kazandığı akreditasyon sayesinde Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bulunan Merkez Halk Eğitimi Merkezi, Gercüş, Sason, Kozluk, Hasankeyf, Beşiri Halk Eğitimi Merkezleri ile birlikte konsorsiyum oluşturulacak. yurt dışı eğitim ve hareketlilik programlarında yedi yıllık süreçte bakanlığın 2023 Eğitim Vizyon Belgesinde belirtilen hedeflerine yaklaşma fırsatı sağlanacak. 

BAKANLIĞIN 2023 HEDEFLERİNE YAKLAŞILIYOR
Akredite programı ile Milli Eğitim bünyesinde bulunan yaklaşık 170 okulla Avrupa hareketliliğini gerçekleştirebilecek. Yedi yıllık süreçte öğrenci ve öğretmeleri dil gelişimi, mesleki gelişim, özel eğitim, okullaşma gibi genel kazanımlar yanında bakanlığın 2023 Eğitim Vizyonu'nda belirtilen ana hedeflerini gerçekleştirmek için önemli bir adım atılmış olacak.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete