GÜNDEM

BATMAN ONLARLA RENKLENİYOR

Güzel Sanatlar Fakültesi Mezunu iki arkadaş, apartman ve iş yerlerinin duvarlarına yaptıkları resim çalışmaları ile Batman’ı renklendiriyor.

BATMAN ONLARLA RENKLENİYOR
18-11-2016 22:46
Google News

Üniversiteden 1 yıl önce mezun olan ve atanamayan Merve Aslan ile arkadaşı Mehmet Emin Çelik, beraber çalışmaya karar verdi. İki arkadaş gerekli materyalleri temin ederek, apartman duvarlarına ve işyeri duvarlarına resim çizmeye başladı. Aslan ve Çelik’in duvarlardaki sanatsal çalışmaları kısa sürede takdir topladı. İki arkadaş, site, apartman ve işyeri yöneticilerinin isteklerine göre resim çizerek duvarları renklendiriyor.  Aslan ve Çelik, duvarlara titizlikle özel desenler ve manzara resimlerini de çiziyor. Yaklaşık 6 ay önce çalışmaya başlayan iki arkadaş, Batman’dan sonra çevre illerde de bu sanatsal çalışmayı yapmayı amaçlıyor.

“BATMAN’I RENKLENDİRİYORUZ”

Çelik ve Aslan, yaptıkları ortak açıklamada “Yaklaşık 6 ay oldu başladık. Hem mesleğimizi icra ediyoruz hem de güzel şeylerin oluşmasını sağlıyoruz. Atanmayı bekliyoruz. Biz arkadaşımla uzun zamandır bu iş ile uğraşıyoruz. İyi olduğumuzu düşünüyorum” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?