GÜNDEM

Batman OSB, seçime gidiyor

Özoğul İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hıfzullah Özoğul, 3 dönemdir Başkan Vekili olarak görev yaptığı Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’nde 15 Aralık’ta gerçekleştirilecek seçimlerde aday olmayacağını duyurdu.

Batman OSB, seçime gidiyor
01-12-2021 00:10
01-12-2021 09:37
BATMAN
Google News

KENDİ DÖNEMİNDE YAPILANLARI ANLATTI
OSB’de 15 Aralık’ta yapılacak seçim için kulisler başlarken, Başkan Vekili Özoğul’dan “aday olmayacağım” açıklaması geldi.
Özoğul “OSB’de üç dönem başkan vekilliği yaptım. Osb’ye  ilk  fabrikayaya müracaat edince bir kaç fabrika vardı. Köy hattından aldığımız enerjise sürekli kesintiler olurdu, kuyulardan su temin etmeye çalışırdık. Çok şükür üç dönem içinde enerjimizi ana trafo şalt sahasından almaya başladık. Güçlü bol suyu olan su kuyuları kazdık. Gümrük binası,Jandarma karakolu, Osb çarşımız, parklarımız, idari bina yaptık. Çöp arabası, yolları süpürmek için araç, donanımlı itfaiye arac, vidanjör, güvenlik ve personel araçları, traktör ve ataşmanları aldık. Müdüriyette çalışan yeterince mühendis ve personel aldık. İtfaiye ekibimizi kurduk. 112 acil servisimizi kurduk. Dağıttığımız 72 parselin alt yapı işi son hızla devam ediyor .Arıtma ünitemiz ihale aşamasında. Bütçemizde paramız var. Petrol spora bugüne kadar en büyük yardımı yaptık” dedi.
“ADAY DEĞİLİM”
Görevi yeni isimlere devretmek istediğini belirten Özoğul “Bugün helalleşme ve yeni yer tahsisi yaptığımız arkadaşlarla tanışma günü ve iştişare toplantımızı yaptık. osb seçimlerine başkan vekilliğine aday olmadığımı açıkladım. Uzun süredir aday olmayacağıma karar vermiştim. işlerimin yoğunluğu ve üç dönem başkan vekilliğinin yeterli olduğunu düşünerek benden sonraki arkadaşlara görevi bırakmak istedim. Koltuğa oturmasını bildiğin gibi, koltuktan kakmasını da bilmek gerekir. Uzun bir süre görev yaptım görev yaptığım süre içinde OSB’nin bütçesinden maaş veya huzur hakkını ben ve yönetimdeki arkadaşlarımız almadık. Tolantılara gidildiği zaman hiç bir zaman masraf almadık. Görev yaptığım süre içinde misafirleri kendi işyerimde kabul ettim. Her geleni hoş görüyle karşıladım. Elimden ne geldiyse fazlasını yapmaya çalıştım. Osb’nin ana kapısında girince hepimiz bir büyük aileyiz. Ayrımız gayrımız yok. Zarar gören bir sanayicimiz olunca hepimizin içi yanar. OSB’ye hizmet ettiğim süre içinde çalıştığım bütün sanayici arkadaşlarıma hakkımı helal ettim. Sizler de hakkınızı helal edin. Yeni yönetime gelecek arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete